Zavřít reklamu

Oprava iPhonu není skutečně levnou záležitostí. Proto má zřejmě většina z vás na svém iPhonu nějaké krycí sklo či alespoň obal. Na druhou stranu tyto doplňky, byť mají ochranný charakter, poměrně výrazně změní design iPhonu. Jsou tady tedy i tací, kteří nic takového na svém iPhonu nechtějí a berou jej v podstatě jako spotřební zboží. Pokud ale o svůj iPhone pečujete a nechcete, aby přišel k úhoně, budou vás další řádky zajímat. Tato recenze totiž pojednává o krycím sklu od společnosti Swissten, které za pár korun ochrání displej vašeho iPhonu, jehož oprava v případě rozbití může stát pořádný balík. Pojďme se tedy na něj podívat.

Obsah balení

Nejprve pojďme mrknout na samotné balení. Kromě skla naleznete v balení samozřejmě i příslušenství, které vám pomůže při nalepování skla docílit co nejlepšího výsledku. Naleznete tedy zde jak suchý, tak mokrý hadřík. Mokrým tedy utřete veškerý prach a nečistoty a suchým vše důkladně vysušíte. Princip nalepování skla je poměrně jednoduchý. Jakmile ze skla sejmete ochrannou membránu, přiložte jej na displej a poté od středu displeje začněte vytlačovat všechny vzduchové bubliny. Chce to trochu trpělivosti, ale kýženého výsledku se po několika minutách dočkáte.

Specifikace

Pojďme si o produktu říct něco bližšího. Jedná se o ultratenké ochranné temperované sklo, jež je vyrobeno ze silikonu. Díky jeho zaobleným hranám, které dokonale kopírují tvar displeje, se pod sklo nedostane prach ani drobná textilní vlákna. Rovněž na něm nebudou patrné otisky prstů. Veškeré nečistoty a tekutiny, které by mohly citlivý displej poškodit, jsou navíc odpuzovány oleofobní vrstvou, jíž je sklo napuštěno. Zároveň nehrozí, že se vám sklo odchlípne, pokud o něj nějakým způsobem zavadíte. Celá plocha skla pochopitelně podporuje funkci dotykové plochy.

Závěr

Jedná se o příslušenství za pár korun, které je schopné vám ušetřit tisíce. Je tenké, pevné a v podstatě nepoznáte, že jej na displeji máte. A pokud momentálně sklo na displeji máte, rozhodně se hodí mít nějaké v zásobě. Jeho cena je 149 korun.

Ochranné sklo Swissten koupíte zde

Dnes nejčtenější

.