Zavřít reklamu

Přestože se tento týden zraky mnoha jablíčkářů upírají primárně směrem k nově představeným MacBookům Air M3, o pozornost se stejně jako v předešlých týdnech opět hlásí i úniky informací o chystaných iPhonech. S dalším velmi zajímavým kouskem nyní přišel leaker Majin Bu, který se v posledních měsících prezentuje jako jeden z nejaktivnějších zdrojů informací o chystaných iPhonech.

Pravdou však je, že vzhledem k jeho historické úspěšnosti to na škodu rozhodně není, ba právě naopak. Jeho informace lze totiž brát za víceméně ověřené a tedy i věrohodné. Tentokrát přišel leaker konkrétně s CAD renderem iPhonu 16 Pro, který má pocházet přímo z dodavatelského řetězce Applu. Prohlédnout si jej můžete v galerii níže.

Jak můžete na renderech v galerii výše vidět, je jednak opět potvrzena výrazné designová změna zadního fotomodulu, který bude tentokrát mírně připomínat ten použitý u iPhonů X a XS, a jednak je na boku telefonu vidět prostor pro nové tlačítko Capture. To má sloužit jakožto velmi pokročilá spoušť fotoaparátu a kamery, která kromě zahájení natáčení, potažmo focení umožní údajně díky podpoře tlakového ovládání taktéž dvojitý stisk pro doostření a snad i zoomování přejetím prstu z jedné strany na druhou. iPhony 16 (Pro) tedy budou pro fanoušky focení a natáčení možná těmi nejzajímavějšími iPhony za poslední roky.

Dnes nejčtenější

.