Zavřít reklamu

Předplatitelé fitness aplikace Strava, kteří tuto appku používají na svých iPhonech, se tento týden konečně dočkali příchodu funkce Flyover. Průlet trasou, kterou uživatelé absolvovali na kole nebo třeba v rámci běžeckého tréninku, měli majitelé Android zařízení k dispozici již nějakou dobu, jablíčkáři ale museli čekat o něco déle.

V aplikaci Strava si uživatelé mohou již delší dobu zvolit nejrůznější typy map (standardní, satelitní, hybridní), stejně jako různé způsoby zobrazení trasy (tempo, tepová frekvence, převýšení, čas, teplota a další). K dispozici byla i 3D mapa a 3D zimní mapa, jednalo se ale vždy o statické zobrazení. Nyní mají konečně i jablíčkáři možnost se svou absolvovanou trasou proletět a prohlédnout si ji z ptačí perspektivy.

„Zachyťte každý kilometr, každou zatáčku a každé stoupání pomocí zcela nové funkce Flyover. Tyto dynamické 3D mapy jsou nejnovějším způsobem, jak mohou předplatitelé vizualizovat své aktivity a sdílet je s přáteli – nemluvě o tom, jak se pochlubit. A to nejlepší? Nemusíte nic měnit. Ať už používáte Stravu nebo jiné zařízení GPS, kdykoli zaznamenáte aktivitu GPS, automaticky se zaznamená i Flyover. Chcete-li přehrát video Flyover, stačí otevřít mapu jakékoli dokončené aktivity založené na GPS, klepnout na šipku v pravém dolním rohu a můžete začít. Podívejte se na svou nejnáročnější túru nebo na ten kopec, který jste konečně zdolali,“ uvádí Strava.

Funkce Flyover je k dispozici pro předplatitele aplikace Strava. Pokud byste si chtěli podobnou funkci vyzkoušet bezplatně, můžete si stáhnout aplikaci Relive.

Dnes nejčtenější

.