Zavřít reklamu

Weather Strip

Aplikace Weather Strip nabízí inovativní, kompaktní přehled o počasí, který usnadňuje hledání nejvhodnějšího času pro pobyt venku. Součástí Weather Strip jsou také velmi povedené a informativní widgety pro domovskou obrazovku, uzamčenou obrazovku a Klidový režim, které zobrazují mnohem více podrobností než jiné aplikace pro předpověď počasí, a přitom jsou stále snadno čitelné.

Aplikaci Weather Strip stáhnete bezplatně zde.

Please Don’t Rain

S počasím souvisí i další aplikace z našeho dnešního výběru – Please Don’t Rain. Tato aplikace představuje zábavný a pohodlný způsob, jak sledovat, zda déšť (nebo sníh) ovlivní den, který je pro vás důležitý. Aplikace vám umožní vybrat si konkrétní den, ke kterému vám bude zobrazovat neustále aktualizovanou předpověď počasí se vším všudy.

Aplikaci Please Don’t Rain stáhnete bezplatně zde.

Heart Analyzer

Používáte chytré hodinky Apple Watch k měření vašeho srdečního tepu a chtěli byste mít podrobné informace o všem, co s ním souvisí, včetně detailních analýz a možnosti exportu? Pomůže vám aplikace s názvem Heart Analyzer. Heart Analyzer využívá bohaté údaje zaznamenané hodinkami Apple Watch a poskytuje vám dokonalý přehled o životních funkcích vašeho srdce.

Aplikaci Heart Analyzer stáhnete bezplatně zde.

Shoppylist: Grocery List

Shoppylist: Grocery List je povedená aplikace pro rychlé vytváření nákupních seznamů a jejich sdílení s rodinou a přáteli. Aplikace Shoppylist je určena pro iPhone, iPad a Apple Watch a umožňuje rychle vytvářet nákupní seznamy s inteligentními návrhy. Samozřejmostí jsou aktualizace v reálném čase a podpora interaktivních widgetů na ploše i na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Shoppylist stáhnete bezplatně zde.

Desktop Calculator

Desktop Calculator je výkonná kalkulačka pro váš iPhone nebo iPad, která vám umožní provádět výpočty přímo na ploše vašeho zařízení bez nutnosti spouštět samotnou aplikaci. Je vysoce přizpůsobitelná, aby plně vyhověla všem vašim potřebám, nabízí podporu hlasového předčítání výsledků, a samozřejmě také widget pro uzamčenou obrazovku pro rychlý přístup.

Aplikaci Desktop Calculator stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.