Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Alza, jednička české e-commerce, vám díky svému programu Alza pro firmy usnadní podnikání. Nabízí komplexní služby s atraktivními cenami a benefity včetně dvouleté záruky na veškerý sortiment. Nákupy mohou živnostníci, podnikatelé i firmy navíc uskutečnit na jednom místě.

Dvouletá záruka na vše i vrácení zboží prostřednictvím AlzaBoxů

Pro Alzu je klíčové být spolehlivým a kvalitním partnerem. Podnikatelé registrovaní v programu Alza pro firmy tak na Alze získávají dvouletou záruku na všechny produkty. Mají také možnost vrátit zboží do 14 dnů. A to bez udání důvodu a bez poplatků klidně i prostřednictvím jednoho z více než 1 600 AlzaBoxů po celé České republice, tedy stejně jako koncoví zákazníci. Zboží musí být nepoškozené a bez známek používání.  „Vrácení zboží prostřednictvím našich AlzaBoxů je zcela bezplatný proces. Tato pohodlná služba přináší našim zákazníkům nejen efektivní řešení, ale také úsporu nákladů spojených s doručením balíku. Díky možnosti vrátit zboží přímo do AlzaBoxu nemusí zákazníci platit žádné poštovné za doručení zpětného balíku. Tímto způsobem zajišťujeme, že proces vrácení je nejen pohodlný, ale i finančně výhodný pro naše zákazníky,“ říká PR manažerka Alzy Eliška Čeřovská. Samozřejmostí pro firemní zákazníky je i maximální 30denní lhůta na vyřízení reklamace.

Výhodné ceny i nonstop podpora

Firmy a živnostníci využívají zvýhodněný ceník, který se řídí výší jejich obratu. V praxi tak mohou výrazně snížit náklady a získat za své nákupy více zboží za méně peněz. Ušetřit ovšem zákazníci můžou i za doručení. Za pouhých 25 korun měsíčně při roční platbě získají doručení ZDARMA na cokoli do AlzaBoxů, na pobočky nebo odběrná místa, a to klidně každý den. Program Alza pro firmy navíc nabízí nonstop podporu. Podnikatelé mají k dispozici tým specialistů, které mohou kontaktovat. Ti jsou připraveni rychle a efektivně řešit případné problémy.

Všechny firemní nákupy na jednom místě

„Náš sortiment je opravdu široký a jsme schopní vyjít vstříc v jakékoliv oblasti – od elektroniky po drogerii,“ uvádí ředitel Alza pro firmy Lukáš Glöckl. Vybavit kancelář nebo zařídit novou pobočku je tak velmi jednoduché. Zákazníkům odpadá zdlouhavé vyjednávání s různými dodavateli. Vše zařídí na jednom místě s rychlým dodáním.

Zaujal vás program Alza pro firmy? Registrovat se do něj lze snadno online. Svoje podnikání tak můžete naplno rozjet na pár kliknutí.

Více informací se dozvíte zde

Dnes nejčtenější

.