Zavřít reklamu

Missing Stars

Missing Stars je vizuální román, jehož cílem je zobrazit duševní poruchy a lidi, kteří s nimi žijí, v realistickém, ale citlivém a respektujícím světle. Erik Wilhelm po nehodě, která mu zanechala trauma, přechází do Privatgymnasium St. Dymphna, speciální vídeňské internátní školy pro teenagery a mladé dospělé, kteří se potýkají se svým duševním zdravím. Tam se setkává s pestrou skupinou postav, které mu převrátí jeho dříve bezproblémový život naruby. Jak se Erik v nové škole zabydluje, dozví se více o duševním zdraví a o tom, jak k němu nejlépe přistupovat. Někde cestou možná najde i kamarádství…

The Lancaster Leak – Entity Exam

Informátoři dodrželi svůj slib a zveřejnili další nahrávku. Zdá se, že jde o jakýsi výcvikový protokol, který používá E.R.D. k výcviku svých agentů nejen v entitách, ale i v dovednostech v terénu, aby zvýšil jejich šance na přežití. Varování: Tato hra není vhodná pro děti a osoby, které se snadno rozruší.

Thanatos

V mrazivém okamžiku vám zazvoní telefon a anonymní volající vám oznámí, že si chce vzít život. Co budete v této kritické situaci dělat? Vydáte se na misi, abyste je zachránili z hlubin zoufalství? Jednejte rychle, protože čas se krátí.

Born Again

Hra Born Again nabízí rychlé a akční souboje s herními mechanismy hack-n-slash, které vás udrží ve střehu. Pusťte se do vzrušujících bitev s hordami nepřátel pomocí různých zbraní a uvolněte jedinečné schopnosti, abyste zvrátili průběh bitvy ve svůj prospěch. Spolu s tím, jak budete postupovat, budete mít možnost přizpůsobit si svůj herní styl výběrem z široké nabídky předmětů a schopností, kterými se můžete vybavit, a přizpůsobit tak vlastnosti a síly své postavy vašemu hernímu stylu.

Quaver

Quaver je komunitou řízená soutěžní rytmická open-source hra s dvěma herními režimy a online žebříčky. Vytvořte si vlastní mapy nebo vyzvěte celý svět v online zápasech pro více hráčů. Hra nabízí možnost hraní ve více režimech včetně multiplayeru, editor map nebo třeba nástroj pro vytváření vlastních motivů.

Dnes nejčtenější

.