Zavřít reklamu

At Winter’s End

At Winter’s End je pohodová, uklidňující, výpravná RPG hra o dvanáctiletém Noelovi vyrůstajícím v lese duchů. Prozkoumávejte les a plňte úkoly a zároveň házejte kostkami, abyste zjistili, jak Noel reaguje na výzvy, kterým čelí.

Thanatos

V mrazivém okamžiku vám zazvoní telefon a anonymní volající vám oznámí, že si chce vzít život. Co budete v této kritické situaci dělat? Vydáte se na misi, abyste je zachránili z hlubin zoufalství? Jednejte rychle, protože čas se krátí.

Dark Sun

Tematika smrti se odráží také ve hře s názvem Dark Sun. Doprovoďte poutníka jeho umírajícím světem, zatímco se blíží jeho koneck a tjistěte, proč se svět stal takovým, jakým právě je. Hra Dark Sun je logická plošinovka s prvky RPG, což znamená, že můžete interagovat s většinou světa.

Hibernation Day

Hra Hibernation Day vypráví o rodině a problémech, kterým čelíme, když se ji snažíme udržet nad vodou. Tým vývojářů zkombinoval životní zkušenosti, aby dal dohromady novoroční příběh, se kterým se můžete ztotožnit, a okořenil ho trochou humoru, abyste při poslechu uklidňujícího soundtracku neusnuli. Hra neobsahuje žádné ukládání, ale lze ji dohrát za zhruba 20 minut.

The Case of the Serialized Killer

Když je nalezena mrtvá populární ilustrátorka, je najat zneuznaný démonolog Harold Ludicael, aby vyvolal jejího ducha. Duchové jsou jedinou věcí, kterou vyvolat nedokáže, ale díky bystrému vhledu se mu možná podaří záhadu vyřešit a vzkřísit to nejdůležitější.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.