Zavřít reklamu

Mnozí z vás mají jistě ještě v živé paměti každoroční prosincové Spotify Wrapped – tedy jakýsi souhrn hudby, který jste v hudební streamovací službě Spotify poslouchali celý uplynulý rok. Podobnou funkci nabízí také streamovací služba Apple Music. Kde ji najít, jak ji využívat a proč byste ji neměli přehlížet?

Spotify má jedinečnou funkci nazvanou Spotify Wrapped, která zobrazuje vaše nejlepší interprety, skladby a žánry roku. Je to oblíbená funkce, která se na konci každého roku sdílí po všech sociálních sítích, ale předplatitelé Apple Music také o svůj souhrn nepřijdou. Playlist 2024 Replay je totiž k dispozici už od 28. ledna.

Funkce Apple Music Replay není tak podrobná jako Spotify Wrapped, ale nabízí zajímavé statistiky a specializované playlisty. Statistiky zahrnují počet hodin poslechu hudby za celý rok, počet poslouchaných interpretů a nejlepší interprety s počtem hodin poslechu u každého z nich. Seznam skladeb 2024 by se vám již nyní měl objevit ve spodní části sekce Pusťte si v aplikaci Apple Music.  Návštěva webových stránek Replay vám však může poskytnout ještě více údajů.

Jak zjistit statistiky Apple Music Replay

Zde najdete návod, jak získat statistiky a seznamy skladeb Apple Music Replay:

  • Přejděte na stránku https://replay.music.apple.com/ v libovolném prohlížeči
  • Přihlaste se k vašemu účtu Apple Music
  • Pořiďte snímek obrazovky se statistikami pro sdílení
  • Přejděte na konec, kde najdete speciální seznam skladeb

Pokud klepnete na Replay kartu v Apple Music, měla by se příslušná webová stránka automaticky otevřít v prohlížeči Safari, a to i na zařízeních se systémem iOS a iPadOS. V rozhraní webového prohlížeče můžete pohodlně procházet nejrůznější metriky a sdílet různé datové body ve formátu PNG.

Speciální seznam skladeb se vytváří každý rok počínaje několika týdny po novém roce a poté se automaticky aktualizuje každý týden až do konce roku. Tyto seznamy skladeb se automaticky generují za každý rok, kdy jste si službu Apple Music předplatili – tedy už od roku 2015, kdy byla služba spuštěna.

Proč je dobré sledovat playlist Apple Music Replay? Seznam skladeb Apple Music Replay zobrazí 100 nejlepších skladeb podle toho, co jste nejčastěji poslouchali. Vzhledem k tomu, že je playlist vytvořen pro každý rok, budete navíc moci sledovat, jak se váš hudební vkus v průběhu času měnil.

Kdykoli můžete navštívit webové stránky Apple Music Replay a získat aktualizované statistiky a seznamy skladeb. Playlist 2024 Replay je k dispozici již nyní a každou neděli se až do konce roku aktualizuje o nové skladby. Podrobné statistiky by měly zobrazovat počet již poslouchaných skladeb a interpretů a milníky, jako je například 1 000 poslechnutých skladeb.

Dnes nejčtenější

.