Zavřít reklamu

Apple často ve svých reklamách zdůrazňuje a detailněji popisuje funkce či vlastnosti svých iPhonů. Jablečné smartphony jsou již nějakou dobu opatřeny technologií Ceramic Shield, která jim zajišťuje opravdu vysokou odolnost. Jedná se o nanokeramické krystaly zabudované přímo do skla, a iPhony s touto technologií – respektive jejich přední i zadní část – jsou odolné nejen proti prasknutí, ale i proti poškrábání.

Právě technologie Ceramic Shield, která se u iPhonů poprvé objevila v roce 2020, je nosným tématem jedné z nejnovějších reklam společnosti Apple. Spot, který se tento týden objevil na youtubovém kanále Applu, nese název Swoop, a ukazuje, že iPhony s Ceramic Sheild dokáží odolat i velmi netradičním vlivům.

Ve videu se straka pokouší napadnout ženu jedoucí na kole a zapříčiní její pád. Při tom spadne na zem i ženin iPhone, který používala pro pokyny k jízdě na kole. Ten se ake nepoškodí, a to mimo jiné díky použité technologii Ceramic Shield. Společnost Apple s oblibou tvrdí, že Ceramic Shield je „odolnější než jakékoli sklo na smartphonu“.

Ve srovnání se sklem, které bylo použito u iPhonu 11, zvyšuje Ceramic Shield podle vyjádření společnosti Apple až čtyřnásobně odolnost vůči následkům případného pádu. Apple v poslední době zveřejnil ještě jiný reklamní spot, který pro změnu propaguje funkci Doprovod, představenou v operačním systému iOS 17.

Dnes nejčtenější

.