Zavřít reklamu

Zdá se, že headset Vision Pro od Applu se v poslední době stává jedním z nejžhavějších témat nejen v médiích, která se zabývají cupertinskou společností. Není se rozhodně čemu divit – Apple tento týden zahájil předobjednávky Vision Pro, a spuštění oficiálního prodeje headsetu se kvapem blíží. Nedávno se na internetu objevilo video z rozbalování příslušenství pro Vision Pro z dílny jednoho z výrobců třetí stran. Pojďme se na něj nyní společně podívat.

První příslušenství Vision Pro od třetí strany prodávané společností Apple vypadá v podstatě jako pouzdro na iPhone. Je to proto, že se jedná o držák baterie Belkin pro Vision Pro a baterie Vision Pro se svým tvarem podobá iPhonu. O tom, že Belkin chystá vlastní držák baterie pro Vision Pro, jsme vás již v minulosti informovali v jednom z našich starších článků.

Stejně jako v případě iPhonu se příslušenství výrobku objevuje v reálném světě dříve než samotný výrobek – tvůrce Aaron Zollo zveřejnil na svém youtubovém kanále video s rozbalováním zmíněného držáku baterie Belkin. Držák se v současné chvíli prodává na americké verzi e-shopu Applu za 49,95 dolaru. Držák na baterii Vision Pro z dílny společnosti Belkin vypadá na první pohled jako bílé pouzdro na iPhone opatřené klipem za opasek. V současné chvíli je tento držák jediným příslušenstvím výrobce třetí strany, prodávaným na oficiálním webu Applu. Na Amazonu se ale již nyní rýsuje mnohem pestřejší nabídka dalšího příslušenství.

Dnes nejčtenější

.