Zavřít reklamu

Přidávání oblíbených skladeb do knihovny Apple Music

V části Hudba v aplikaci Nastavení je nyní možnost přidávat automaticky do vaší knihovny skladby, které označíte jako oblíbené. Tato funkce je ve výchozím nastavení zapnutá, ale v případě potřeby ji lze vypnout. Stačí jen spustit Nastavení -> Hudba, a zamířit do sekce Knihovna.

Ověřovací kód kontaktu v iMessage

Společnost Apple zavedla již s příchodem betaverze iOS 17.2 funkci s názvem Ověření kontaktů klíčem. Díky ní je možné zajistit, že se za vás v konverzaci nebude vydávat nikdo jiný. S pomocí příslušného kódu si také mohou uživatelé iMessage při různých příležitostech ověřit, že hovoří s tím, se kterým opravdu komunikovali.

Zprávy na iCloudu

Sekce Zprávy v sekci iCloud v Nastavení byla přejmenována na Zprávy na iCloudu. Zobrazuje celkové množství úložného prostoru, které zprávy zabírají, počet zpráv synchronizovaných s iCloudem a čas poslední synchronizace. K dispozici je také možnost Synchronizovat nyní, která vynutí aktualizaci.

Přijímač AirPlay

K dispozici je v iOS 17.2 také nové nastavení Přijímač AirPlay, které umožní připravované náhlavní soupravě Apple Vision Pro streamovat nebo sdílet obsah do iPhonu. V Nastavení -> Obecné -> AirPlay a Handoff můžete v sekci Přijímač AirPlay aktivovat Přijímač AirPlay a nastavit, kdo všechno může AirPlay používat.

Rozšíření ochrany před citlivým obsahem

Funkce varování před citlivým obsahem v rámci bezpečné komunikace, kterou společnost Apple nabízí, se rozšiřuje na pohlednice kontaktů v aplikacích Kontakty a Telefon, stejně jako na samolepky v aplikaci Zprávy. Funkce varování před citlivým obsahem využívá strojové učení v zařízení k rozmazání fotografií nebo videí s rozpoznanou nahotou předtím, než si je uživatelé prohlédnou.

Dnes nejčtenější

.