Zavřít reklamu

Filtrování neznámých uživatelů

Věděli jste, že iOS má funkci, která umožňuje filtrovat aplikaci Zprávy podle známých a neznámých odesílatelů? Překvapivě velké množství lidí o této drobnosti neví, přitom se jedná o vysoce užitečné vylepšení. Pro aktivaci filtrování neznámých odesílatelů spusťte Nastavení -> Zprávy, zamiřte do sekce Filtrování zpráv a aktivujte položku Filtrovat neznámé odesílatele.

Automatické mazání ověřovacích kódů

Systém iOS už léta automaticky vyplňuje dvoufaktorové ověřovací kódy, když je obdržíte prostřednictvím aplikace Zprávy. V iOS 17 Apple přidal novou možnost, aby se tyto dvoufaktorové zprávy po použití automaticky vymazaly. Automatické mazání ověřovacích kódů můžete aktivovat v Nastavení -> Hesla -> Volby hesla, kde aktivujete položku Automaticky mazat v sekci Ověřovací kódy.

Správa odznaků nepřečtených zpráv

Odznaky nepřečtených zpráv jsou jistojistě užitečná věc, někdy ale mohou být spíše otravné. Pokud vás přítomnost indikátoru počtu nepřečtených zpráv spíše rozčiluje, můžete jej deaktivovat – zamiřte do Nastavení -> Oznámení, a v seznamu aplikací vyberte Zprávy. Nakonec zamiřte o něco níže a deaktivujte položku Odznaky.

Připnutí konverzací

V nativních Zprávách na vašem iPhonu si můžete kromě jiného také připnout vybrané konverzace. Jak na to? Stačí dlouze stisknout panel s danou konverzací. V menu, které se vám zobrazí, následně klepněte na Přišpendlit.

Ručně psané zprávy

Chcete vašim iMessage dodat osobitý styl? Můžete využít odpovědi v podobě ručně psaných zpráv. Nejprve překlopte iPhone do horizontální polohy. Následně zamiřte do pravého dolního rohu klávesnice, kde klepnete na klávesu s ikonkou ručního psaní, a můžete se pustit do díla.

Dnes nejčtenější

.