Zavřít reklamu

A Date with Death

Bojujte proti tomu, kdo si dělá zálusk na vaši duši, a budujte s ním vztah v simulátoru romantického chatu A Date with Death, ve kterém randíte se samotným Smrťákem. Vytvořte si vlastní postavu, vyzdobte si svůj příbytek a chatujte s okouzlujícím, ale nebezpečným Smrťákem prostřednictvím textových zpráv a videohovorů.

William and Sly: Classic Collection

Svět Williama a Slye můžete prozkoumávat, hledat v něm sběratelské předměty, odhalovat nejrůznější tajemství a přitom se kochat klidným vizuálem a melancholickým soundtrackem. V této dvojici klasických flashových her hrajete za lišku, která běhá a skáče atmosférickým ekosystémem zcela podle svého tempa.

An Arcade Full of Cats

Připravte se na herní výpravu v čase v roztomilém a zábavném titulu An Arcade Full of Cats. Připojte se k Leovi a Fofiňovi, kteří procházejí kočičí verzí arkádové éry od roku 1980 do roku 2000 a zároveň se snaží najít cestu zpět do současnosti!

Missing Stars

Missing Stars je vizuální román, jehož cílem je zobrazit duševní poruchy a lidi, kteří s nimi žijí, v realistickém, ale citlivém a respektujícím světle. Erik Wilhelm po nehodě, která mu zanechala trauma, přechází do Privatgymnasium St. Dymphna, speciální vídeňské internátní školy pro teenagery a mladé dospělé, kteří se potýkají se svým duševním zdravím. Tam se setkává s pestrou skupinou postav, které mu převrátí jeho dříve bezproblémový život naruby. Jak se Erik v nové škole zabydluje, dozví se více o duševním zdraví a o tom, jak k němu nejlépe přistupovat. Někde cestou možná najde i kamarádství…

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.