Zavřít reklamu

Společnost Belkin, která je již 40 let přední značkou spotřební elektroniky, představuje vůbec první příslušenství, které spolupracuje se sadou DockKit, stojan Auto-Tracking Stand Pro. Tento produkt umožňuje automatickou, tichou, motorizovanou a plynulou práci s kamerou integrovanou do iPhonu ve spojení s technologií automatického sledování objektu DockKit, která sleduje objekty před kamerou při jejich pohybu v prostoru s možností otáčení o 360 stupňů a naklápění o 90 stupňů. Je to dokonalé příslušenství pro pohlcující videohovory nebo nahrávání interaktivního obsahu, který zahrnuje vysokou míru pohybu.

„Stojan Auto-Tracking Pro se nepodobá žádnému jinému produktu společnosti Belkin. Díky kombinaci prvotřídní kvality Belkin, působivě citlivé robotiky a pokročilé technologie sledování objektu s DockKitem můžeme tvůrcům obsahu poskytnout promyšlený produkt, který bez námahy zlepší proces tvorby,“ řekla Melody Tecson, viceprezidentka společnosti Belkin pro správu produktů. „Jsme hrdí na to, že můžeme dodat první příslušenství na světě podporující DockKit, a těšíme se, až budeme moci na trh uvést další produkty pro tvorbu digitálního obsahu.“

Sada DockKit, navržená pro systém iOS pro použití s předními a zadními kamerami, umožňuje uživatelům snadno vytvářet, prezentovat a nahrávat bez nutnosti stahovat aplikace třetích stran v pouhých čtyřech jednoduchých krocích:

  • Připevněte iPhone 12 nebo novější s Magsafe na stojan Stand Pro pomocí MagSafe.
  • Spárujte pomocí NFC.
  • Otevřete fotoaparát v aplikacích FaceTime, Instagram, TikTok, Canva, WhatsApp, Microsoft Teams nebo jiných aplikacích sociálních médií či platformách pro zasílání zpráv.
  • Začněte tvořit.

S kamerou Stand Pro mohou uživatelé snadno rozšířit zorné pole na 360 stupňů otáčení a 90 stupňů naklápění díky podpoře modelu pohybu s náklonem a odklonem a automatickému sledování systému. Tvůrci se tak mohou soustředit na obsah, zatímco DockKit automaticky udržuje objekt v záběru ve všech úhlech a zároveň zachycuje přirozené pohyby bez nutnosti manuálního nastavení.

Klíčové funkce:

  • Vyrobeno s MagSafe. Nabíjejte a chatujte zároveň díky rychlému bezdrátovému nabíjení až 15 W, když je Stand Pro připojen k síti.
  • Sledování pohybu v úhlu 360° – sledování pohybu pomocí DockKitu vždy udrží osoby v záběru bez ohledu na to, kolikrát obkrouží místnost.
  • Motorizovaný automatický náklon 90° – snímejte v libovolném úhlu pomocí předních nebo zadních kamer s automatickým nastavením úhlu videa pro pohyb ve formátu na výšku nebo na šířku.
  • Aktivace jedním tlačítkem. Zapněte nebo vypněte sledování pohybu jedním tlačítkem; indikátor LED signalizuje, zda je sledování aktivní.
  • Dobíjecí baterie. Žádná zásuvka, žádný problém; dokovací stanice poskytuje 5 hodin výdrže baterie pro snímání obsahu na cestách.
  • Součástí balení je 1,5metrový kabel USB-C a 30W napájecí zdroj.
  • 360° sledování obličeje, těla a pohybu  

Stojan Auto-Tracking Stand Pro je vyroben za použití minimálně 75 % materiálů z PCR a prodává se v obalech bez plastů v souladu se závazkem společnosti hledat zodpovědnější způsoby výroby produktů. Auto-Tracking Stand Pro byl poprvé představen na veletrhu CES 2024. Cena stojanu Auto-Tracking Stand Pro je 179,99 USD a brzy se objeví na stránkách Belkin.com a u vybraných prodejců po celém světě.

Dnes nejčtenější

.