Zavřít reklamu

Hop

Příběh Freda, lenocha bez práce, který omylem zraní Velikonočního zajíčka a musí se o něj postarat, dokud se nezotaví. Fred se potýká s nejhorším hostem, kterého svět kdy viděl, ale nakonec oba zjistí co je zapotřebí, aby konečně dospěli.

Noční zvířata

Finančně zabezpečená, ale citově vyprahlá Susan dostane rukopis, který napsal její bývalý manžel. Nedokáže se ubránit vzpomínkám na svou dávnou lásku s autorem a knihu si vykládá jako příběh o pomstě, který ji nutí přehodnotit rozhodnutí, jež učinila…

 

Ricardovi

Lucille Ballová a Desi Arnaz čelí řadě osobních a profesních krizí, které ohrožují jejich show, kariéru i manželství.

Delirium

Když jste duševně nemocný a čerstvě vás propustili z psychiatrické léčebny, je těžké rozlišit, co je skutečnost a co jsou choromyslné výplody.

Britský deník

Příběh se odehrává v posledních týdnech nejúspěšnějších prezidentských voleb v historii a sleduje idealistickou mladou novinářku.

Tenkrát v Mexiku

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze.

Anatomie českého odpoledne

Parný letní den. Hordy návštěvníků se hrnou ke břehu jezera. Žena, která prodává vstupenky je špatně naladěná, protože se nic zajímavého neděje. Plavčík je schopen udržet davy pod kontrolou jen pokud má v ruce vychlazené pivo. Hlavním cílem většiny návštěvníků je najít nejlepší místo pro svůj ručník. Odpoledne jako každé jiné je brzy narušeno ženou, která hledá své dvě děti. Nikdo ji však nebere vážně, děti se ztrácí a zase nachází, všechno bude v pořádku…

Dnes nejčtenější

.