Zavřít reklamu

Hibernation Day

Hra Hibernation Day vypráví o rodině a problémech, kterým čelíme, když se ji snažíme udržet nad vodou. Tým vývojářů zkombinoval životní zkušenosti, aby dal dohromady novoroční příběh, se kterým se můžete ztotožnit, a okořenil ho trochou humoru, abyste při poslechu uklidňujícího soundtracku neusnuli. Hra neobsahuje žádné ukládání, ale lze ji dohrát za zhruba 20 minut.

Cards We’re Dealt: Demo

Procházejte strašidelnými chodbami jako brigádník v kanceláři a sbírejte magické karty s nadpřirozenými schopnostmi, abyste bojovali s démony a zachránili kancelář před odvlečením do pekla. Cards We’re Dealt: Prologue je bezplatná ukázka stejnojmenného titulu.

The Case of the Serialized Killer

Když je nalezena mrtvá populární ilustrátorka, je najat zneuznaný démonolog Harold Ludicael, aby vyvolal jejího ducha. Duchové jsou jedinou věcí, kterou vyvolat nedokáže, ale díky bystrému vhledu se mu možná podaří záhadu vyřešit a vzkřísit to nejdůležitější:

Solomon’s Link

Solomon’s Link je krátká příběhovka, ve které nepozorovaně sloužíte jako svědek a průvodce dvojici uprchlíků, kteří prožívají první noc na svobodě po letech strávených za mřížemi. S dvěma značně odlišnými mozky a dvěma specializovanými páry rukou, které musíte použít, budete muset provést uprchlé trestance průmyslovým bludištěm pojistkových skříní a továrních linek tak, že využijete silné stránky každého z vězňů, abyste vyvážili duševní a fyzické limity jejich partnerů – nemluvě o omezeném dosahu řetězu, který je spojuje.

Milthm

Mithm není „jen“ další vizuálně vydařená rytmická hra. Je to také holistický zážitek, kde se animace a hudba prolínají a přinášejí vám nevídanou radost. Ať už jste začátečník, nebo expert na rytmické hry, ve hře najdete nekonečnou zábavu.

Dnes nejčtenější

.