Zavřít reklamu

Dakar 2024 živě chce sledovat snad každý fanoušek rallye či motorsportu obecně. Jedná se totiž bezesporu o jeden z nejprestižnějších, ne-li pak ten vůbec nejprestižnější, rallye závod letošního roku, který navíc zcela určitě přinese spoustu zajímavých zápletek. Trať je totiž zasazena do velmi nehostinných míst, která doslova extrémním způsobem prověří schopnosti všech jezdců, ale i jejich doprovodných týmů. Pokud vás tedy zajímá, kde sledovat Dakar 2024 živě, v následujících řádcích vám poradíme. Jen připomínáme, že závod proběhne od 5. ledna do 19. ledna.

Dakar-2024-Saudi-Arabia

Dakar 2024

Zřejmě tou nejlepší možností pro sledování letošního ročníku Dakaru, tedy minimálně z hlediska komplexnosti informací, je oficiální mobilní aplikace Dakar 2024. V té byste totiž měli najít snad vše, na co si jen vzpomenete počínaje trasou, pokračujíc přes popis zasazení trasy a konče samozřejmě jezdci, výsledky a spoustami fotek a videí. K dispozici by v ní měly být i nejrůznější živé přenosy přímo z tratě zaznamenávané kamerami pořadatelů. Aplikace je sice v angličtině, nicméně je velmi přehledná a proto věříme, že jí dokáže využívat prakticky kdokoliv.

Dakar 2024 aplikaci si můžete stáhnout zdarma přímo zde.

Nova Action a Voyo

Jste-li příznivci spíše televizního či počítačového sledování Dakaru, využít k tomu kromě řady informačních webů půjde Nova Action a Voyo. Nova totiž získala na Dakar vysílací práva, díky čemuž se mu tak bude právě zde věnovat. Fajn je, že v případě Nova Action se bavíme o bezplatném kanálu, který pravděpodobně naprostá většina z vás „chytá“ na svých televizích. Pokud tomu tak není, na webu Novy se stačí jednoduše zaregistrovat a sledovat poté vysílání přes internet. Stanice už ohlásila, že od 5. ledna (tedy od oficiálního startu Dakaru) až do 21. ledna bude denně od 21:45 vysílat exkluzivní reportáže a rozhovory přímo z trati. Na tu totiž poslala své reportéry, díky čemuž tak budou diváci de facto přímo v dění.

Dnes nejčtenější

.