Zavřít reklamu

Pokud si už brousíte zuby na Vision Pro, máme pro vás zprávu, která dost možná potěší. Podle zdrojů čínské zpravodajské agentury Wall Street News je totiž čím dál tím pravděpodobnější, že start prodeje tohoto produktu v USA proběhne v pátek 26. ledna. 

Když Apple na WWDC světu svůj headset představil, nechal se slyšet, že jej začne prodávat na začátku roku 2024. Nikdo však tehdy netušil, zda myslí začátkem roku hned jeho první týdny, nebo se baví o první polovině roku, kterou lze do jisté míry brát vlastně taktéž za začátek. Apple je navíc mistrem slovíčkaření, takže by zcela upřímně nikoho příliš nepřekvapila ani výše naznačená druhá varianta. Nyní se ale zdá, že díky nedávno spuštěné hromadné výrobě dokáže Apple začít svůj headset prodávat již skutečně brzy. 

Kromě přesného termínu startu prodejů visí otazníky i nad tím, jak přesně bude prodej headsetu probíhat. V minulosti se totiž objevily informace o tom, že jej chce Apple prodávat jen na kamenných prodejnách, aby tam mohli jeho zaměstnanci produkt co nejlépe zákazníkovi přizpůsobit. Pokud se tyto předpovědi vyplní, pak je zcela jasné, že o hromadném rozšíření Vision Pro v prvních dnech prodejů nebude moci být ani řeč. Je navíc docela dobře možné, že pokud se bude prodávat jen v kamenných obchodech, nebude k dispozici ve všech, ale jen v některých kvůli nutnosti držet skladem spoustu možných komponentů pro přizpůsobení počínaje dioptrickými skly a konče nejrůznějšími typy „těsnění“ kolem očí. 

Dnes nejčtenější

.