Zavřít reklamu

Neflix patří i nadále k nejoblíbenějším streamovacím službám současnosti. Jeho nabídka nejrůznějších filmů i seriálů všech možných žánrů je opravdu úctyhodná. Na hlavní stránce Netflixu najdete přehlednou nabídku doporučeného obsahu, titulů, které se právě těší největší popularitě, nebo těch, které máte rozkoukané.

Nutno podotknout, že vyhledávání na Netflixu opravdu není špatné. Můžete vyhledávat na základě žánru, jazyka, tvůrců, názvu a dalších kritérií. Pokud se spokojíte se základní nabídkou a funkcemi vyhledávání, je to samozřejmě v pořádku. Někdy ale člověk hledá velmi specifické tituly – nikoliv co se týče názvu, ale například kombinace žánru, původu a roku vydání. V takových situacích přichází ke slovu Netflix kódy.

Netflix kódy jsou speciální číselné kódy, které zadáte na webové verzi Netflixu do URL adresy – podrobný postup si popíšeme za chvíli. Kódů je více než stovka, a díky nim můžete na Netflixu účinně vyfiltrovat a najít velmi specifické žánry, jako jsou třeba asijské akční snímky, filmy na motivy dětských knížek, politické komedie nebo třeba béčkové horory. Přehled všech Netflix kódů si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže.

Jak použít Netflix kódy

Používání Netflix kódů je opravdu velice snadné. Je zapotřebí používat Netflix v rozhraní webového prohlížeče.

  • Na počítači spusťte webový prohlížeč.
  • Přejděte na stránku Netflixu a přihlaste se k vašemu účtu.
  • Do adresního řádku zadejte URL https://www.netflix.com/browse/genre/, a za poslední lomítko jednoduše napište vámi vybraný kód.

Dnes nejčtenější

.