Zavřít reklamu

Sám doma patří neodmyslitelně k Vánocům, jelikož se jedná o jeden z nejvíce kultovních filmů historie. Kromě jedničky a dvojky vznikl také Sám doma a bohatý, který však nikdy nebyl oficiálně označen jako třetí díl. Nyní se na YouTube objevil trailer na Sám doma 3 – Kevinova pomsta. Po jeho zhlédnutí budete nejspíš chtít vyrazit do kina, akorát, že to má jeden „drobný“ háček. Trailer je dílem youtubera s přezdívkou VJ4rawr2, který jej vytvořil pomocí svého umění zkombinovat záběry z různých filmů a fotografií a donutit tak lidi uvěřit, že skutečně vznikl třetí díl Sám Doma.

Talentovaný youtuber použil k vytvoření traileru Photoshop, Cinema 4D a After Effects. Kombinací těchto nástrojů a jeho umění vznikl trailer, který skutečně vypadá 1:1 jako trailer hollywoodského studia na Sám doma 3. Sám autor říká o svých dílech následující: „Vyměnuji hlavy, měním pozadí, překrývám obrázky a najímám profesionální dabéry, kteří mi pomáhají vytvářet nové příběhy. Všechna moje videa vznikají s jediným cílem, aby vás pobavila. Mám obrovskou zálibu v kinematografii 90. let, takže se zaměřuji na pokračování starších kultovních filmů.“

Pokud jste se tedy nechali napálit a chystáte se do kina, můžete v klidu zůstat doma. Dejte si však pozor také na řadu podvodníků, kteří trailer používají k tomu, aby vás dostali na weby, které se snaží získat vaše přístupové údaje k sociálním sítím nebo rovnou informace o kartách.

Sám doma 3: kevinova pomsta
Sám doma 3: kevinova pomsta
Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.