Zavřít reklamu

Lock Launcher Widget LockFlow

Pokud na iPhonu používáte zkratky, je aplikace LockFlow určena právě vám. Aplikace umožňuje uživatelům přidávat zkratky na zamykací obrazovku iPhonu. Můžete přidat až čtyři zkratky a spouštět je přímo ze zamčené obrazovky. Aplikace je ke stažení a používání zdarma bez nákupů v aplikaci.

Aplikaci Lock Launcher Widget LockFlow stáhnete bezplatně zde.

LookUp Dictionary: Learn Daily

LookUp je slovníková aplikace pro iPhone a iPad, která z učení nových slovíček udělá zábavu. Widgety na uzamčené obrazovce aplikace se zaměřují na tři oblasti: slovo dne, na které se můžete podívat, rychlý přístup k vyhledávání a widget učení, který vám pomůže otestovat vaše znalosti a zjistit váš pokrok.

Aplikaci LookUp Dictionary stáhnete bezplatně zde.

SmartGym: Gym & Home Workouts

SmartGym, oblíbená aplikace pro sledování tréninku, nabízí také několik widgetů na zamykací obrazovce. Můžete sledovat týdenní přehled, srdeční tep, kalorické grafy, nebo dokonce sledovat, kolik tréninků jste absolvovali. Widget s grafy vypadá na zamykací obrazovce opravdu skvěle a pomůže vám udržet denní cíl příjmu kalorií.

Aplikaci SmartGym stáhnete bezplatně zde.

Activity Tracker

ActivityTracker je jedna z nejlepších aplikací pro sledování denní fyzické aktivity na telefonu, aniž byste potřebovali chytré hodinky. Využívá pohybový procesor dostupný v iPhonu a sleduje vaši celodenní aktivitu, aniž by vybíjela baterii iPhonu. Aplikace je vybavena sadou widgetů na zamykací obrazovce, které zobrazují spálené kalorie, počítadlo kroků, týdenní nebo hodinový pokrok, vystoupaná patra a další údaje.

Aplikaci Activity Tracker stáhnete bezplatně zde.

Drafts

Drafts je jedna z nejoblíbenějších aplikací pro psaní, která nabízí také vestavěnou automatizaci, jež vám pomůže zpracovat text. Drafts také nabízí několik widgetů na zamykací obrazovce. Pomocí widgetů Drafts můžete zobrazit dokument nebo složku, otevřít nový dokument, spustit diktování, naskenovat dokument, spustit nový koncept s obsahem schránky a další.

Aplikaci Drafts stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.