Zavřít reklamu

Retro Commander

Retro Commander je postapokalyptická válečná strategie v reálném čase (RTS). Převezměte velení a bojujte ve světě, kde se na matičce Zemi odehrálo kataklyzma. Válčete sólo, proti umělé inteligenci, nebo se utkejte se svými herními kamarády a přáteli v multiplayerových zápasech napříč platformami. Vytvářejte týmy a klany a bojujte ve stylu kooperace s AI a ostatními hráči o konečné vítězství.

Milthm

Mithm není „jen“ další vizuálně vydařená rytmická hra. Je to také holistický zážitek, kde se animace a hudba prolínají a přinášejí vám nevídanou radost. Ať už jste začátečník, nebo expert na rytmické hry, ve hře najdete nekonečnou zábavu.

Missing Stars

Erik Wilhelm po nehodě, která mu zanechala trauma, přechází do Privatgymnasium St. Dymphna, speciální vídeňské internátní školy pro teenagery a mladé dospělé, kteří se potýkají se svým duševním zdravím. Tam se setkává s pestrou skupinou postav, které mu převrátí jeho dříve bezproblémový život naruby. Jak se Erik v nové škole zabydluje, dozví se více o duševním zdraví a o tom, jak k němu nejlépe přistupovat. Někde cestou možná najde i kamarádství…

At Winter’s End

At Winter’s End je pohodová, uklidňující, výpravná RPG hra o dvanáctiletém Noelovi vyrůstajícím v lese duchů. Prozkoumávejte les a plňte úkoly a zároveň házejte kostkami, abyste zjistili, jak Noel reaguje na výzvy, kterým čelí.

Dnes nejčtenější

.