Zavřít reklamu

Klidový režim je jednou z nejzajímavějších funkcí v operačním systému iOS 17. Pokud váš iPhone připojíte k nabíječce, můžete si na něm nechat zobrazit například hodiny, sady widgetů, nejrůznější informace a notifikace. Klidový režim se umí také přizpůsobit světelným podmínkám.

Pokud na iPhonu s iOS 17 aktivně používáte Klidový režim, určitě jste si všimli, že ve tmě se zobrazení displeje automaticky přepne do červených barev. Takto zbarvený displej nepůsobí v úplně tmě tolik rušivě, ne každému ale toto nastavení vyhovuje. V dnešním článku si tedy ukážeme, jak na iPhonu s iOS 17 v Klidovém deaktivovat červené zobrazení.

Jak v Klidovém režimu deaktivovat červené zobrazení

Pokud vám z jakéhokoliv důvodu nefunguje červené zobrazení (noční režim) v Klidovém režimu na vašem iPhonu, můžete jej snadno a rychle deaktivovat. Poradíme vám, jak na to.

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Klidový režim.
  • Zamiřte do sekce Displej.
  • Deaktivujte položku Noční režim.

Tímto způsobem můžete v Nastavení na vašem iPhonu snadno a rychle deaktivovat Noční režim v Klidovém režimu. Pokud tuto funkci deaktivujete, budete se Klidový režim na vašem iPhonu zobrazovat ve standardním zobrazení bez ohledu na okolní světelné podmínky.

Dnes nejčtenější

.