Zavřít reklamu

ScreenTime Coach – Wellspent

Naše soustředění je často narušováno tím, že neustále utíkáme k nejrůznějším webům a sociálním sítím, jimž se věnujeme místo práce. Aplikace ScreenTime Coach vám pomůže dodržet vaše předsevzetí, týkající se času stráveného na sociálních sítích. Ve spojení s vašimi podněty vás ScreenTime Coach podpoří v tom, abyste svůj čas trávili lépe.

Aplikaci ScreenTime Coach stáhnete bezplatně zde.

Focused Work – Pomodoro Timer

Focused Work je výkonný pomocník, který vám pomůže dosáhnout vysoké produktivity. Je inspirován technikou Pomodoro a je určen pro lidi, kteří se chtějí soustředit po delší dobu. V aplikaci můžete vytvářet opakované časové bloky, složené z času na práci, přípravu a plánování. Aplikace Focused Work vám připomene, že se máte soustředit, přemýšlet a budovat si zdravé návyky produktivity plněním denních cílů. Aplikace nabízí podporu interaktivních widgetů, živých aktivit i Klidového času.

Aplikaci Focused Work stáhnete bezplatně zde.

Ultra Focus – reach your goals

Aplikace Ultra Focus nabízí spoustu nástrojů, s jejichž pomocí můžete výrazně zlepšit vaše soustředění. Můžete si v ní sestavit seznam cílů a úkolů, které potřebujete splnit, nechat si poradit od umělé inteligence, a nastavit si přizpůsobitelné časovače pro měření času pro práci a odpočinek. Součástí aplikace je také prostor pro záznam nápadů a hodnocení vašeho postupu, relaxační zvuky a spoustu dalšího.

Aplikaci Ultra Focus stáhnete za 99 korun zde.

Sound+: Relax & Focus

Aplikaci Sound+ označují její tvůrci za lázně pro mysl. Pomůže vám lépe a déle se soustředit, oprostit se od stresu a odreagovat se. Najdete zde obsáhlou knihovnu relaxačních zvuků a melodií, které si můžete přehrávat při práci, učení, ale i při řadě dalších příležitostí.

Aplikaci Sound+ stáhnete bezplatně zde.

Insight Timer

Insight Timer je populární aplikace, která vám může v mnohém usnadnit život. Nabízí obsáhlou knihovnu relaxačních zvuků a melodií, ale také řízených meditací, afirmací a komplexních programů pro nejrůznější účely. Insight Timer nabízí spoustu přínosů i ve své bezplatné základní verzi, a můžete ji propojit s nativním Zdravím na vašem iPhonu. Insight Timer můžete využít také ke cvičení jógy.

Aplikaci Insight Timer stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.