Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte, čím obdarovat na Vánoce dobrodruha, který neposedí na jednom místě a rád tráví čas ať už na cestách, nebo zkrátka mimo civilizaci a tedy i bez možnosti využít elektrické zásuvky pro napájení své elektroniky? Nebo chcete zkrátka jen darovat něco, co může vytrhnout trn z paty při případném blackoutu či jiném problému, který by vyřadil z provozu elektřinu v domě či bytě? Pak pro vás máme tip na produkty, které přesně tohle umožní. Zaujmout by vás totiž mohly produkty Jackery, díky kterým budete na elektrických zásuvkách skoro nezávislí. Jedná se totiž o nabíjecí stanice propojitelné se solárními panely, které tak lze nabít nejen z elektrické sítě, ale taktéž pomocí slunečních paprsků.

Nabíjecí stanice Jackery jsou de facto velkými a vysoce výkonnými powerbankami, které v sobě dokážu „uložit“ spoustu energie, jenž je následně využitelná pro nabíjení, popřípadě přímý provoz vaší elektronky. Ať už se bavíme o nabití notebooku či mobilu nebo třeba klidně napájení malé cestovní ledničky, vše Jackery zvládne levnou zadní a to klidně i současně. Díky solárním panelům, které lze k nabíjecí stanici snadno připojit, jí navíc dokážete nabít prakticky kdekoliv ze Slunce a svou elektroniku tedy díky tomu zvládnete provozovat de facto zdarma.

Velkým pozitivem Jackery je i to, že lze jak nabíjecí stanice, tak i kompatibilní solární panely zakoupit hned v několika typech, díky čemuž si svou výbavu přizpůsobíte na maximum. Pokud tedy například cestujete nejradši „nalehko“, je tu pro vás menší nabíjecí stanice se solárem pro snadný přenos. Jste-li však naopak maximalista, který cestuje autem, ve kterém převáží spousty věcí, můžete si s sebou vzít pořádné množství energie spolu s velkým solárním panelem, který dokáže jednak stanici nabít rychleji, ale taktéž případně napájet elektroniku přímo vyšším příkonem. Zkrátka a dobře, je z čeho vybírat – tím spíš, když jsou nyní na Jackery slevy, které stojí rozhodně za to!

Produkty Jackery naleznete zde

Dnes nejčtenější

.