Zavřít reklamu

Amato: Stay in Touch

Díky aplikaci Amato: Stay in Touch už nikdy nezapomenete kontaktovat ty, na kterých vám záleží. Můžete si zde vytvořit a přizpůsobit připomínky, zkontrolovat čas posledního kontaktu, přidávat poznámky k jednotlivým kontaktům a spoustu dalšího. Amato nabízí také  podporu widgetů pro plochu i uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Amato: Stay in Touch stáhnete bezplatně zde.

Outgoings – Track Expenses

Potřebujete mít lepší přehled ve vašich osobních financích? Aplikace s názvem Outgoings snadno sledovat opakující se výdaje a získat přehled o tom, kolik za určitá období odchází z vašeho účtu, potažmo peněženky. Aplikaci si můžete do velké míry přizpůsobit, samozřejmostí je podpora widgetů pro uzamčenou obrazovku.

Aplikaci Outgoings stáhnete bezplatně zde.

Ambre: Recipe Organizer

Ambre: Recipe Organizer je skvělá aplikace pro všechny milovníky vaření. Kromě importu a správy receptů nabízí Ambre: Recipe Organizer také užitečné časovače, možnost importu receptů z webu, audia i kuchařek, plánování jídla a offline režim.

Aplikaci Ambre: Recipe Organizer stáhnete bezplatně zde.

Shared

Shared je povedená aplikace pro všechny milovníky hudby. Jedná se o multiplatformní aplikaci, která vám umožní sdílet odkazy na hudbu a podcasty s přáteli a rodinou. Aplikace nabízí také rozšíření pro Safari, podporu většiny streamovacích a podcastových služeb a spoustu dalšího.

Aplikaci Shared stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.