Zavřít reklamu

Operační systém iOS 17.1 nabíd kromě jiných funkcí také novou možnost personalizace zamykací obrazovky pro iPhony. Kromě jiného si zde můžete například také nastavit, aby se na tapetě na zamykací obrazovce vašeho iPhonu náhodně střídaly fotografie z určitého alba ve vaší knihovně fotografií.

V posledních verzích systému iOS společnost Apple umožnila uživatelům přizpůsobit si zamykací obrazovku způsoby, které v dřívějších verzích jejího mobilního softwaru jednoduše nebyly možné. Jednou z funkcí, která se osvědčila, je možnost zamíchat fotografie na tapetě Zamykací obrazovky v určitých intervalech nebo vždy, když klepnete na obrazovku.

V systému iOS 17.1 společnost Apple tuto funkci rozšířila, takže nyní můžete namíchat obrázky z konkrétního alba z knihovny fotografií namísto toho, abyste museli ručně vybírat jednotlivé fotografie nebo se spoléhat na přednastavené možnosti. Následující kroky vám ukážou, jak na to.

Jak na uzamčené obrazovce iPhonu aktivovat střídání fotek v albu

Nejprve si v nativních Fotkách na vašem iPhonu sestavte album s fotografiemi, které chcete prostřídat na uzamčené obrazovce vašeho smartphonu.

  • Odemkněte iPhone a aktivujte uzamčenou obrazovku.
  • Dlouze stiskněte aktivovanou uzamčenou obrazovku.
  • Klepněte na + v pravém dolním rohu.
  • V horní části displeje klepněte na Náhodný výběr fotek.
  • Klepněte na Album.
  • Vyberte požadované album.
  • Pokud chcete použít jen některé fotky z daného alba, klepněte na Vybrat fotky ručně.V rozbalovacím menu níže nastavte požadovanou frekvenci střídání snímků.Klepněte na Použít album.

Klepnutím na novou tapetu s náhodným výběrem fotografií z alba v galerii ji můžete živě zobrazit. Poté můžete klepnutím nebo probuzením obrazovky iPhonu fotografii změnit, nebo počkat, až se změní automaticky, v závislosti na zvolené možnosti.

Dnes nejčtenější

.