Zavřít reklamu

Soukromý profil

Nastavili jste si váš profil při zakládání Instagramu jako veřejný a chtěli byste to změnit? Spusťte Instagram, klepněte na ikonku vašeho profilu v pravém dolním rohu a poté vpravo nahoře na ikonku vodorovných linek. Zvolte Nastavení a soukromí -> Soukromí účtu, a aktivujte položku Soukromý účet.

Úspora mobilních dat

Pokud máte špatný signál nebo nedostatek dat, tato funkce vám pomůže. Mějte však na paměti, že vám to může zpomalit užívání Instagramu v danou chvíli, protože načítání médií bude trvat delší dobu. Klepněte na ikonku vašeho profilu -> Ikonka vodorovných linek -> Nastavení a soukromí. Zvolte Kvalita médií a aktivujte položku Používat méně mobilních dat.

Skrytí nepřínosných reklam

Reklam na Instagramu denně přibývá, ale když narazíte na nerelevantní reklamy, začne to být otravné a nepříjemné. Můžete je tedy skrýt. Jak na to? Klepněte na ikonku tří teček u příslušného reklamního příspěvku, zvolte Skrýt reklamu a nakonec vyberte důvod.

Nahrávání fotek bez ukládání na úložiště

Instagramové filtry a efekty jsou dozajista skvělé. Kdykoliv ale na Instagramu zveřejníte fotku, její kopie se automaticky uloží do fotogalerie vašeho smartphonu a zabírá místo na vašem úložišti. Pro deaktivaci automatického nahrávání fotek klepněte na ikonku vašeho profilu -> ikonku vodorovných linek -> Nastavení a soukromí -> Archivace a stažení, a deaktivujte položku Uložit původní fotky.

Historie účtu

Chcete vědět, kdy jste se připojili k Instagramu a jaká byla vaše dřívější uživatelská jména nebo texty na profilu? To vše můžete zjistit v jednoduchých krocích. Klepněte na ikonku vašeho profilu -> ikonka vodorovných linek -> vaše aktivita, a klepněte na Historie účtu.

Dnes nejčtenější

.