Zavřít reklamu

Goodreads

Platforma Goodreads by se dala označit za jakousi sociální síť pro čtenáře. Najdete zde recenze jednotlivých knih, můžete ale také sledovat vaše oblíbené autory, vytvářet seznamy přečtených knih i titulů, které se teprve chystáte číst, a připojit se ke komunitě ostatních čtenářů.

Aplikaci Goodreads stáhnete bezplatně zde.

BookFusion

Pokud vám pro čtení vašich elektronických z jakýchkoliv důvodů nevyhovuje nativní aplikace Knihy, můžete vyzkoušet BookFusion. BookFusion je multiplatformní čtečka elektronických knih, která nabízí podporu formátů EPUB, PDF a dalších. Nabízí možnost přizpůsobení vzhledu, synchronizaci napříč zařízeními, nástroje pro zvýrazňování a anotaci, podporu text-to-speech a nástroje pro správu vašich knih.

 

Aplikaci BookFusion stáhnete bezplatně zde.

Leio

Leio je skvělou aplikací pro všechny, kteří si rádi vedou záznamy o přečtených knihách a stanovují si čtenářské cíle. Jedná se o jakýsi virtuální čtenářský deník, do kterého si můžete zaznamenávat přečtené knihy i ty, do kterých se teprve hodláte pustit. Můžete zde také sledovat čas strávený četbou, účastnit se čtenářských výzev a spoustu dalšího.

Aplikaci Leio stáhnete bezplatně zde.

Bookshelf

Aplikace s názvem Bookshelf vám pomůže sledovat knihy, vybudovat si trvalý čtenářský návyk a lépe si zapamatovat, co jste četli. Přidávejte si knihy do nejrůznějších seznamů, sledujte statistiky a trendy, nastavte si vlastní čtenářské cíle. Bookshelf umožňuje také zapisování poznámek a citátů z knih.

Aplikaci Bookshelf stáhnete bezplatně zde.

Serial Reader

Zatímco někdo díla klasické zahraniční literatury miluje, pro jiného může být trápením se jimi prokousat. Právě pro tyto případy je zde aplikace Serial Reader. Najdete zde více než devět stovek literárních děl, která jsou k dispozici zcela zdarma a ve zjednodušené verzi. Můžete si přizpůsobit vzhled uživatelského rozhraní, pořizovat poznámky, zvýrazňovat, vypisovat citáty a spoustu dalšího.

Aplikaci Serial Reader stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.