Zavřít reklamu

Vzhledem k pořizovací ceně iPhonu se vyplatí pořídit si na něj nějakou formu krytu či obalu. Ačkoli tak schováte povedený design zařízení, minimalizujete možnost poškození. Všemožných krytů je na iPhony k dostání nespočet. A jelikož i kryty od Applu stojí docela dost, zřejmě sáhnete právě po příslušenství třetích stran. Seženete vskutku ledacos. Pokud ale toužíte po jednoduchém minimalismu s příjemným materiálem a například podporou MagSafe, měli byste zbystřit. Velmi zajímavý obal totiž má ve svém portfoliu značka Swissten. Obal s názvem Soft Joy Magstick nabízí výše zmíněné, a to za skvělou cenu.

Obsah balení

Jako vždy se před samotným představením produktu mrkneme na balení, v němž obal Soft Joy Magstick dorazí. V klasické bíločervené krabičce, která je značce Swissten vlastní. Z obalu ihned vyčtete, že se jedná o pryžový obal, který vám poslouží i za předpokladu, že svůj iPhone nabíjíte za pomoci MagSafe. V krabičce pochopitelně nic kromě obalu nenajdete. Po jejím otevření se jí tedy klidně můžete zbavit.

Technické specifikace a design

SWISSTEN Soft Joy MagStick pouzdro je vyrobeno z kvalitního silikonu, které je k dostání ve skvěle vypadající černé barvě. Samozřejmě chrání zadní stranu iPhonu. Pokud vám tedy telefon nedejbože spadne, máte jistotu, že je nějakým způsobem chráněn. Vnitřek krytu je potažen tenkou semišovou vrstvičkou pro ještě větší bezpečí zařízení. Jak je zmíněno výše, pouzdro SWISSTEN Soft Joy MagStick vám umožní nabíjet prostřednictvím MagSafe. Nachází se v něm 38 magnetů, které iPhone lépe na MagSafe plochu vycentrují. Obal je ohebný a skvěle padne do ruky.

Vlastní používání

SWISSTEN Soft Joy MagStick je skutečně povedený a minimalistický obal. Zpracování je skvělé a na obalu nezůstávají žádné šmouhy. Díky faktu, že je skutečně tenký, nezvětšuje objem zařízení a iPhone se vám i nadále bez obtíží vleze do kapsy. Ano, kryt iPhone chrání před poškozením. Na druhou stranu vzhledem ke zpracování produktu nemůžete předpokládat, že vám telefon bude ochráněn stoprocentně. Pokud vám spadne z ruky na kamennou dlažbu, málokterý kryt bude pracovat skutečně efektivně. Jestliže ale máte například nový iPhone a pokukujete po obalu, je SWISSTEN Soft Joy MagStick správnou volbou. Pokud byste chtěli chránit u vašeho nového produktu také displej, má Swissten v nabídce rovněž celou řadu krycích skel. A začínáte-li s MagSafe, možná vás budou zajímat MagSafe nabíječky nebo MagSafe Powerbanky.

Resumé

Krytů není nikdy dost. Minimalismus, skvělý design a podpora MagSafe. Přesně to nabízí SWISSTEN Soft Joy MagStick za 349 korun.

Kryt Swissten Soft Joy MagStick koupíte zde

 

Dnes nejčtenější

.