Zavřít reklamu

V noci na dnešek se odehrála mimořádná říjnová Keynote společnost Apple. Tato krátká událost nesla podtitul Scary Fast, a Apple na ní představil sérii nových čipů Apple Silicon spolu s novými MacBooky a iMacy.

Několik týdnů před Keynote – ještě dříve, než byla vůbec oznámena – se spekulovalo o tom, že by Apple mohl představit nový iMac. Nakonec se tak opravdu stalo. Apple na své Keynote představil nový 24″ iMac, osazený čipem M3. U nového iMacu si uživatelé mohou navolit až 2TB úložiště a až 24GB RAM. Po jablečných Keynotes Apple často také spouští prodej nového příslušenství včetně nabíjecích kabelů.

Mnozí tedy doufali, že Apple po Keynote představí nové verze svého příslušenství pro Mac s porty USB-C, ale nestalo se tak. I po posledním letošním eventu tak Apple na svém oficiálním e-shopu stále prodává pouze Magic Mouse, Magic Trackpad a Magic Keyboard s porty Lightning. To se týká i nových 24″ modelů iMacu, které se dodávají s příslušenstvím Lightning a kabelem Lightning to USB-C v krabici.

Dnes nejčtenější

.