Zavřít reklamu

Fast Charge Mode

Tato zkratka je záchranou, když potřebujete nabít iPhone rychleji než obvykle. Nemá sice magickou moc zvýšit rychlost nabíjení, ale vypne Bluetooth a Wi-Fi, sníží jas na nulu a zapne režim Letadlo a režim nízké spotřeby najednou. To vše zvyšuje rychlost nabíjení tím, že iPhone uvede do stavu polospánku. Pro spuštění funkce Rychlé nabíjení stačí klepnout na zástupce a potvrdit.

Zkratku Fast Charge stáhnete zde.

Water Eject

Všechny nejnovější iPhony jsou voděodolné. Voda se však může dostat do nabíjecího portu a reproduktorů vašeho zařízení, a poté přichází ke slovu zkratka Water Eject. Po spuštění této zkratky se na levé straně obrazovky zobrazí postranní panel hlasitosti. Hlasitost bude na 100 %, zatímco váš iPhone bude vibrovat. Jakmile bude spuštění dokončeno, uslyšíte zvuk zvonku, což obvykle trvá méně než 20 sekund. Nyní máte suchý telefon bez tekutin, aniž byste se museli obávat a obtěžovat s pokusy o jeho vysušení.

Zkratku Water Eject stáhnete zde.

Combine Images

Zkratka s názvem Combine Images umožňuje snadno kombinovat obrázky a vytvářet koláže obrázků bez použití náročného softwaru pro úpravu obrázků. Stačí jen spustit zástupce a vybrat obrázky, které chcete kombinovat. Zkratka se vás zeptá na pořadí obrázků, rozestupy mezi obrázky a na to, zda chcete kombinovat obrázky vertikálně, horizontálně nebo v mřížce. Pokud vytváříte koláž, zvolte možnost mřížka.

Combine Images

Zkratku Combine Images stáhnete zde.

Song.link

Zkratka Song.link se po své instalaci zabydlí na listu sdílení na vašem iPhonu a lze ji snadno použít. Při poslechu skladby ve službě streamování hudby klepněte na tlačítko sdílení a přejděte do listu sdílení. Přejděte dolů, kde najdete zkratku Song.link, a klepněte na ni. Zástupce zobrazí seznam všech populárních služeb pro streamování hudby s odkazem na skladbu, pokud je dokáže najít. Klepnutím na položku ji okamžitě zkopírujte a sdílejte.

Zkratku Song.ling stáhnete zde.

Safari auto-scroll

Jak název napovídá, tato zkratka umožňuje automatické posouvání webových stránek v prohlížeči Safari. To je velmi užitečné například při čtení dlouhých článků. Rychlost posouvání můžete nastavit, takže není ani příliš rychlé, ani příliš pomalé. Pomocí této zkratky budete moci číst články v Safari bez použití rukou.

Zkratku Safari auto-scroll stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.