Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud patříte mezi milovníky telefonů, máme pro vás tip na jedinečnou akci. Spolehlivý obchod Dostupný iPhone totiž dnes pořádá další kolo své fenomenální akce s názvem „Dostupná Středa,“ ve které nabízí oblíbené modely iPhonů za bezkonkurenční ceny. Tentokrát je na řadě iPhone 12 mini, který si můžete pořídit od 7 990 Kč. Navíc si můžete vybrat mezi verzemi s 64GB a 128GB úložištěm, což potěší jak méně náročné, tak i náročné uživatele. Mějte však na paměti, že zásoby jsou omezené a tato akce nebude trvat věčně. Proto se vyplatí jednat rychle.

1520x794_2

iPhone 12 mini: Perfektní volba pro milovníky kompaktních zařízení

iPhone 12 mini se vyznačuje nejen stylovým designem v několika barvách, ale také kompaktními rozměry, což ho činí oblíbeným mezi fanoušky menších telefonů. I přesto však nabízí výkon, fotoaparát a celkově výbavu jako jeho větší kolega iPhone 12, a to včetně Face ID, bezdrátového nabíjení, MagSafe a rychlonabíjení s podporou až 20 W. Je také odolný vůči vodě a prachu a nabízí speciální režim pro natáčení. Samozřejmostí je i podpora 5G pro rychlé připojení k mobilnímu internetu. Za cenu od 7 990 Kč tedy zkrátka vynikající volba. 

Je však třeba mít na paměti, že za tyto neuvěřitelné ceny můžete iPhone 12 mini zakoupit pouze v rámci dnešní akce „Dostupná středa“.

1520_794_iPhone_12_mini

Sázka na jistotu!

DostupnýiPhone.cz se zaměřuje na prodej prověřených použitých iPhonů ve velmi dobrém stavu, což potvrzují i spokojení zákazníci s více než 730 recenzemi na Googlu a celkovým hodnocením 4,8 z 5. 

Tento prodejce se specializuje na prodej použitých a výstavních telefonů Apple, které jsou zaručeně 100% funkční a neprošly žádnými zásahy. K tomu poskytují dvouletou záruku, což je v oboru bezkonkurenční výhoda. Pokud váháte ohledně výběru, nebojte se prodejce kontaktovat nebo navštívit jeho prodejnu na adrese Korunní 55, Praha 2 a o skvělém stavu nabízených telefonů se přesvědčit na vlastí oči.

iPhone 12 mini od 7 990 Kč seženete zde

Dnes nejčtenější

.