Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Že je iPhone drahý? Ale kdepak! Když víte, kam pro ně jít, lze je sehnat opravdu velmi levně a to i přesto, že jsou ve velmi dobrém stavu. Skvělým důkazem může být ostatně chystaná akce e-shopu DostupnyiPhone.cz, v rámci které budete moci získat již tuto středu velmi oblíbený iPhone 12 mini již od 7 990 Kč.

Obchod DostupnýiPhone.cz se zaměřuje na prodej použitých, avšak plně funkčních a vizuálně prakticky nových Apple produktů, které je u něj možné získat za velmi nízké ceny. Ty navíc čas od času srazí oblíbenou akcí Dostupná středa, která přináší slevy na různé modely iPhonů. Na tuto středu byly pro akci vybrány konkrétně iPhone 12 mini a to buď se 64GB, nebo 128GB úložištěm v různých barvách. Oba pak budou k dispozici s kapacitou 64GB za 7 990 Kč a 128GB za 8 990 Kč.

web2

Varianty nabízených iPhonů

  • A+ je varianta pro náročné uživatele, kteří chtějí telefon, na kterém nebudou vidět žádné známky používání. Telefon je tedy ve stavu nového.
  • U A je jediný rozdíl od A+ malá vlásečnicová oděrka. Prakticky neviditelné při používání zařízení.
  • B+ je varianta, která ohromí cenou a stavem, ve kterém zařízení dorazí. Lehké škrábance na displeji zakryje sklo, které vám nalepíme a na těle zařízení budou okem viditelné škrábance nebo známky šetrného ale viditelného použití.

iPhone 12 mini od 7 990 Kč seženete zde

Dnes nejčtenější

.