Zavřít reklamu

Quant

Věnujete se často a rádi pohybové aktivitě a chtěli byste mít o všem přehled? Pomůže vám aplikace s názvem Quant. Aplikace Quant vám umožní sledovat veškeré potřebné metriky, týkající se vašeho zdraví a fitness, přehledně na jednom místě. Můžete si také nechat stanovit týdenní cíle na základě vašich předchozích výsledků.

Aplikaci Quant stáhnete bezplatně zde.

Fitstatics

Fitstatics je skvělá aplikace pro fitness nadšence, kteří chtějí sledovat a analyzovat své tréninky kdekoliv a kdykoliv. Ať už běháte, jezdíte na kole, chodíte na túry nebo děláte jakoukoli jinou aktivitu, Fitstatics vám umožní sledovat údaje o vašich výkonech přímo na hodinkách Apple Watch nebo na iPhonu. Fitstatics nabízí propojení s nativním Zdravím a zobrazování všech důležitých statistik v přehledných grafech.

Aplikaci Fitstatics stáhnete bezplatně zde.

Weather on the Way

Aplikace Weather on the Way vám poskytne přesné a spolehlivé informace o počasí na cestě, ať už se vydáváte kamkoliv. Stačí naplánovat trasu, a aplikace vám prozradí, jaké bude na jejích jednotlivých bodech počasí. Weather on the Way nabízí informace o teplotě, povětrnostních podmínkách, pravděpodobnosti srážek, varování před změnami a spoustu dalšího.

Aplikaci Weather on the Way stáhnete bezplatně zde.

AirScrobble

Patříte mezi uživatele platformy Last.fm? Pak se vám možná bude hodit aplikace s názvem AirScrobble. AirScrobble je vyhledávač Last.fm pro přehrávání v reálném životě. Ať už posloucháte své oblíbené vinyly na přehrávači, objevujete novou hudbu v rádiu nebo sledujete, co se hraje na vašich sociálních sítích, AirScrobble je aplikace, která vám pomůže bez námahy zjistit, co se hraje, a přenést to do vašeho profilu na Last.fm. Pouhým klepnutím na tlačítko nahrávání AirScrobble identifikuje, co se právě hraje, a přenese to do vašeho profilu. A pokud jste našli novou oblíbenou skladbu, můžete ji snadno přidat do své hudební knihovny nebo si ji později prohlédnout na stránce Historie.

Aplikaci AirScrobble stáhnete bezplatně zde.

Drinkit: Water Reminder

Dodržování pitného režimu je pro vaše zdraví nesmírně důležité. Pomůže vám s ním aplikace Drinkit: Water Reminder, která nabízí přizpůsobitelné rozhraní pro zaznamenávání vašeho příjmu tekutin, připomínky, widget, analýzu, stanovení osobního cíle a samozřejmě také desítky kategorií nápojů k zaznamenání.

Aplikaci Drinkit: Water Reminder stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.