Zavřít reklamu

Todoist

Todoist je přehledná aplikace, ve kterých si můžete vaše úkoly a další důležité záležitosti přehledně třídit do projektů. Je multiplatformní, nabízí možnost propojení s dalšími aplikacemi a platformami včetně kalendáře, umožňuje spolupráci na úkolech a její součástí jsou také užitečné šablony.

Aplikaci Todoist stáhnete zde.

TickTick

TickTick je výkonná aplikace pro správu úkolů s bezproblémovou cloudovou synchronizací napříč všemi zařízeními. Ať už potřebujete naplánovat agendu, vytvořit poznámky, sdílet nákupní seznamy, spolupracovat v týmu, nebo dokonce rozvíjet nový návyk, TickTick je tu vždy, aby vám pomohl mít vše hotovo a udržet si ve všem dokonalý přehled.

Aplikaci TickTick stáhnete zde.

Things

Things je populární a neustále se rozvíjející úkolová aplikace, která nabízí funkci tvorby a správy seznamů úkolů, projektů a plánování. Můžete si v ní nastavit připomínky včetně těch opakovaných, používat štítky, chytré seznamy a mnohem více.

Aplikaci Things stáhnete zde.

Any.do

Any.do je populární úkolová aplikace, která navíc nabízí také synchronizaci s vaším kalendářem. Nabízí spoustu možností přizpůsobení i zobrazení, možnost nastavení připomínek včetně opakovaných, možnost spolupráce a sdílení seznamů úkolů, a v neposlední řadě je multiplatformní, takže ji můžete využívat na více Apple zařízeních najednou.

Aplikaci Any.do stáhnete zde.

 

Microsoft To Do

Microsoft To Do před lety nastoupila coby nástupce oblíbené aplikace Wunderlist. Zpočátku se k ní uživatelé stavěli spíše s rezervou, nakonec se ale ukázalo, že skvěle zvládá vše, co má, a do Wunderlistu vlastně ani nemá tak daleko. Nabízí přehledné zobrazení vašich úkolů, možnost sdílení a spolupráce, možnosti plánování, upomínek a spoustu dalšího.

Dnes nejčtenější

.