Zavřít reklamu

Draw

Vítejte ve světě Draw. Vyzbrojeni pouze tužkou, hrajte jako Stickman a prozkoumávejte zbrusu nový svět. Řešte hádanky kreslením do hry, potkávejte nové přátele, zatímco se budete vyhýbat čmáraným příšerám, a vytvářejte si vzpomínky, které se nikdy nevymažou.

homebound

Osamělý astronaut, který má za úkol najít lidstvu nový domov, se vydává na pustou planetu, a cestou si najde chlupatého přítele. Homebound je krátká 2D logická plošinovka, která zkoumá, co je to vlastně pocit domova.

Plant Therapy

Máte chuť se odreagovat, odpočinout si, a zahrát si opravdu pohodobou hru? Vyzkoušejte titul Plant Therapy. Plant Therapy je neotřelá hra na sbírání rostlin. Vybudujte si ve svém newyorském bytě od základů krásnou vnitřní zahradu.

Ortheo’s Interdimensional Jam Session

Nechte se unést hudebním šílenstvím ve hře Ortheo’s Interdimensional Jam Session. Zadávejte rytmy, vytvářejte vlastní úrovně pomocí přetahování nebo přehrávání grafů a sdílejte své výtvory s podporou Gamebanana. Vychutnejte si bláznivé vizuální efekty, místy parádně náročnou hratelnost a nekonečnou zábavu.

Dnes nejčtenější

.