Zavřít reklamu

Pokud toužíte po tom nabíjet současně iPhone a Apple Watch pomocí jedné nabíječky, která je navíc snadno použitelná i na cestách, má pro vás Aligátor řešení v podobě Mag-Booku. Jedná se v podstatě o dvě bezdrátové nabíječky spojené v jeden celek pomocí textilního pantu, díky čemuž je snadné ji brát na cesty. Zatímco na jedné polovině nabíječky najdete klasickou MagSafe a Qi nabíječku určenou pro nabíjení telefonů nebo například AirPods, na druhé polovině je pak výklopná nabíječka určená pro Apple Watch.

Celá nabíječka potřebuje jeden USB-C kabel, který je součástí balení. Vedle portu, do kterého jej zapojíte, se nachází dvě malé LED diody informující o stavu nabíjení na jedné a druhé podložce. Je však potřeba počítat s tím, že diody překryje telefon. Samotná nabíječka má nabíjecí výkon 2.5W pro hodinky a 15W pro telefon, ovšem zároveň má také maximálně 15W celkový výkon, proto pokud nabíjíte hodinky, telefon budete nabíjet maximálně 12,5 W. V případě iPhone se pak dostáváte na rychlost nabíjení 5 až 7,5W, protože nabíječka nemá certifikaci MagSafe.

IMG_6041

Pokud hledáte možnost, jak nabíjet iPhone a Apple Watch na společné nabíječce, kterou si navíc snadno přibalíte na cesty, pak je Aligator Mag-Book zajímavou volbou, navíc za cenu pod tisíc korun. Součástí balení je taktéž feromagnetická nálepka pro telefony, které nemají MagSafe, ovšem vzhledem k tomu, že se jedná o nabíjecí podložku, kterou položíte na stůl a na ni položíte telefon, nemusíte nálepku v podstatě používat.

Aligator Mag-Book si můžete zakoupit přímo zde.

Dnes nejčtenější

.