Zavřít reklamu

Happy Scale

Potřebujete si hlídat váhu, ale máte strach z pohledu na příslušné údaje? Vyzkoušejte aplikaci Happy Scale. Aplikace Happy Scale vám pomůže vyřešit frustrující vzestupy a pády při vážení pomocí matematické analýzy, která dá příslušným údajům správný smysl. Vše důležité můžete mimo jiné sledovat díky widgetům i na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Happy Scale stáhnete bezplatně zde.

Thermos

Chcete mít dokonalý přehled o aktuální teplotě venku za oknem? Aplikaci Thermos by měl vyzkoušet každý, kdo chce mít přehled o počasí. S aplikací Thermos budete mít na dosah ruky bezplatný teploměr, který vám během několika sekund poskytne aktuální teplotu pro vaši přesnou polohu. Ať už se chystáte na ranní běhání, nebo plánujete den na pláži, Thermos vám poradí. Stačí otevřít aplikaci a zkontrolovat teploměr, abyste zjistili přesnou teplotu, a pak použít generátor oblečení, abyste se ujistili, že jste oblečeni vhodně pro dané počasí.

Aplikaci Thermos stáhnete bezplatně zde.

Health Auto Export

Health Auto Export je univerzální aplikace pro iPhone, iPad, Apple Watch a Mac, která automatizuje export vašich zdravotních dat. Bezpečně synchronizuje data přes iCloud a neshromažďuje ani neukládá osobní údaje. Aplikace nabízí widgety včetně těch pro uzamčenou obrazovku iPhonu, a umožňuje exportovat tréninky a zdravotní údaje ve formátu CSV nebo JSON.

Aplikaci Health Auto Export stáhnete bezplatně zde.

Morpho Coverter

Potřebujete spolehlivého a multifunkčního parťáka pro převody všeho druhu? Vyzkoušejte aplikaci Morpho Converter. Stačí jen spustit aplikaci, zadat potřebné údaje, a okamžitě se vám zobrazí vše potřebné. Oblíbené konverze si můžete přidat na plochu nebo na uzamčenou obrazovku v podobě widgetů.

Aplikaci Morpho Converter stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.