Zavřít reklamu

Exsto – Relaxing Drawing

Vydejte se na klidnou uměleckou cestu s aplikací Exsto, která je exkluzivně dostupná pro iPad a iPhone. Ponořte se do zenového zážitku a snadno vytvářejte jedinečná digitální mistrovská díla. Kromě toho, že dáte průchod své kreativitě, se také odreagujete a zrelaxujete.

Aplikaci Exsto stáhnete bezplatně zde.

AppBlock

Potřebujete v zájmu lepšího soustředění a vyšší produktivity blokovat vybrané aplikace či webové stránky, a nativní nástroje iOS vám pro tyto účely nevyhovují? Vyzkoušejte aplikaci AppBlock. AppBlock vám pomůže zabránit rozptylování. Několika klepnutími můžete zablokovat aplikace v telefonu. Zablokované aplikace nelze otevřít; dokonce ani jejich oznámení vás již nebudou rušit. A zablokovat můžete i libovolné webové stránky nebo fráze v Safari.

Aplikaci AppBlock stáhnete bezplatně zde.

Leio

Leio je digitální deník, který vám pomůže sledovat a spravovat vaši četbu. Je navržen především pro fyzické knihy, ale můžete používat i elektronické čtečky nebo jiná zařízení. Leio – portugalsky „čtu“ – vám pomůže uspořádat vaši knihovnu, poznámky a oblíbené citáty. Můžete si nastavit časovač čtení, sledovat statistiky a spoustu dalšího.

Aplikaci Leio stáhnete bezplatně zde.

Flashcard Maker

Spoustě z vás opět začala škola. Studium celé řady předmětů dokáží zefektivnit studijní kartičky, které si můžete vytvořit v aplikaci Flashcard Maker. Memory Tags je jednoduchý nástroj pro tvorbu flash karet. Pomáhá vám naučit se nové věci pomocí každodenních kvízů. Pokud se učíte nový jazyk, začínáte studovat nový obor nebo se snažíte lépe pokročit ve škole, můžete k rychlejšímu učení použít tento skvělý nástroj.

Aplikaci Flashcard Maker stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.