Zavřít reklamu

V pátek začal Apple prodávat novou řadu iPhonů, kdy je tím nejvybavenějším z nich iPhone 15 Pro Max. Letos je to s barvami profesionálních modelů trošku složité, a pravděpodobně za to může nový materiál rámečku, který není ocelový ale titanový. Podívejte se na unboxing té nejtmavší varianty iPhonu 15 Pro Max.

Podle aktuální dostupnosti jednotlivých modelů se dá soudit, že nežádanějšími barvami jsou spíše ty světlejší, kdy je jasným lídrem varianta s přírodního titanu, poté ta z bílého titanu. Pak je zde ještě modrý titan a černý titan, kdy poslední zmíněný je pravděpodobně tou nejméně výraznou barvou, na druhou stranu ale velice univerzální. Reálně se ale jedná spíše o tmavě šedou. Balení nových iPhonů nejspíš nikoho nepřekvapí, jedinou zásadní změnou je zde totiž přiložení USB-C na USB-C kabelu, který nahrazuje ten s konektorem Lightning. Konečně je pak i opletený, takže se dá doufat v jeho delší životnost.

Krabička je jinak v bílém provedení, kdy je na její horní straně vyobrazen iPhone v té barvě, ve které se skrývá i uvnitř. Poznáte to ale vlastně jen podle tematické tapety. Stále jsou přítomny i brožury a jedna nálepka s logem společnosti, která ale není stejně jako kabel v barvě telefonu, který jste si vybrali. Nechybí ani nástroj na otevření šuplíku pro SIM kartu.

iPhone 15 Pro Max koupíte zde

Dnes nejčtenější

.