Zavřít reklamu

Schránky s rychlým přístupem

V nativním Mailu na iPhonu můžete vybrat schránky, ke kterým chcete mít rychlý přístup. Pro přidání schránky s rychlým přístupem spusťte na iPhonu Mail a v sekci Schránky klepněte na Upravit. V seznamu stačí poté už jen vybrat schránky, ke kterým chcete mít na iPhonu rychlý přístup.

Přizpůsobení notifikací

Pokud chcete v nativním Mailu na iPhonu přizpůsobit, z kterých účtů budete dostávat oznámení, spusťte na iPhonu Nastavení -> Mail. Zamiřte zcela dolů, klepněte na Přizpůsobit oznámení a vyberte účet, u kterého chcete přizpůsobit notifikace.

Připomenutí e-mailu

Novější verze operačního systému iOS vám umožňují také pozdější připomenutí e-mailové zprávy. Pokud chcete, aby vás iPhone dodatečně upozornil na zprávu, které jste se v době jejího doručení nemohli věnovat, vyberte příslušnou zprávu a klepněte na ikonku pro odpověď. Poté bud’to vyberte jednu z nabízených možností, nebo klepněte na Připomenout později a nastavte vámi požadované datum a čas.

Tvorba hromadných e-mailů z Kontaktů

Na svém iPhonu s operačním systémem iOS 16.2 a novějším není zapotřebí odesílat e-maily pouze z nativní aplikace Mail. Pokud máte ve svých Kontaktech vytvořenou skupinu kontaktů, můžete provádět hromadné rozesílání e-mailů přímo z Kontaktů. Stačí otevřít Telefon a klepnout na ikonu Kontakty v dolní části obrazovky. Poté vyberte požadovaný seznam v levém horním rohu a klepněte na ikonu obálky v horní části displeje. Teď už jen stačí napsat svou zprávu a odeslat ji všem vybraným kontaktům.

Nová schránka s rychlým přístupem

Chcete si vytvořit novou schránku s rychlým přístupem v aplikaci Mail na svém iPhonu? Můžete to snadno udělat tím, že otevřete Mail, přejdete do sekce Schránky, klepnete na možnost Upravit a následně na Nová schránka, kterou najdete v pravém dolním rohu. Dále ji pojmenujte, zvolte umístění a potvrďte tím, že klepnete na Hotovo v pravém horním rohu.

Dnes nejčtenější

.