Zavřít reklamu

Callsheet: Find Cast & Crew

Callsheet je filmová databáze pro váš iPhone. Najděte informace o svých oblíbených filmech a pořadech bez neustálých výzev k přihlášení, reklam, automaticky přehrávaných videí a dalšího obsahu. Callsheet je nejlepší způsob, jak rychle vyhledat informace o hercích a štábu v televizi a filmech. Respektuje váš čas, nesnaží se vám prodat věci, které nepotřebujete, a je navržen tak, aby rychle a snadno odpovídal na vaše otázky.

Aplikaci Callsheet stáhnete bezplatně zde.

HomeLights for HomeKit

Chytrá světla ve vaší domácnosti pravděpodobně ovládáte pomocí nativní aplikaci Domácnost, případně pomocí Siri. Nová aplikace HomeLights pro HomeKit je však šitá na míru a přináší ještě snazší ovládání osvětlení. Jednou z hlavních funkcí aplikace je její jednotný systém ovládání. Můžete ovládat jas, barvu a teplotu všech žárovek v jedné místnosti najednou.

Aplikaci HomeLights for HomeKit stáhnete bezplatně zde.

Wallpaper Maker – Icon Changer

Měníte si rádi tapetu na vašem iPhonu – ať už na ploše, nebo na uzamčené obrazovce? Vyzkoušejte aplikaci Wallpaper Maker – Icon Changer. S pomocí této aplikace můžete snadno vytvářet, nastavovat a upravovat tapety pro váš iPhone a přizpůsobit si jeho prostředí pomocí spousty různých grafických prvků.

Apliikaci Wallpaper Maker stáhnete bezplatně zde.

Mind Mapping – MindMeister

MindMeister je skvělá mobilní aplikace pro tvorbu myšlenkových map, která se vám uričtě bude hodit. Ať už ji používáte v zasedací místnosti, ve třídě, v prezentačním sále nebo na schůzce u oběda, MindMeister vám pomůže uspořádat, stanovit priority a dokonce i přijít na nové myšlenky. V rámci základní bezplatné verze můžete vytvořit až tři myšlenkové mapy, aplikace nabízí synchronizaci s vaším online účtem a spoustu nástrojů pro vaši tvorbu.

Aplikaci Mind Mapping stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.