Zavřít reklamu

Nová AirPods Pro s nabíjecím pouzdrem, opatřeným USB-C konektorem, jsou sice stále ještě kvalifikována jako AirPods Pro druhé generace, to ale neznamená, že nepřináší žádné novinky. Na jaká vylepšení a nové funkce se můžeme v tomto případě těšit?

Apple na včerejší Keynote představil řadu zajímavých novinek, mezi nimiž byla i bezdrátová sluchátka AirPods Pro druhé generace, ovšem v nabíjecím pouzdru opatřeném USB-C portem. V souvislosti s novými AirPody Apple také vydal tiskovou zprávu, ve která popisuje, že se aktualizovaná verze AirPods Pro 2. generace neobešla bez vylepšení a novinek.

Ve zmíněné tiskové zprávě Apple mimo jiné uvádí, že aktualizovaná bezdrátová sluchátka AirPods 2. generace budou podporovat 20bitový bezztrátový zvuk 48 kHz s velmi nízkou latencí, když budou sluchátka připojena k nové náhlavní soupravě Apple Vision Pro, která bude uvedena na trh začátkem roku 2024. „Až bude začátkem příštího roku k dispozici v USA Apple Vision Pro, budou si uživatelé moci s novými AirPods Pro vychutnat nejpokročilejší bezdrátový zvuk v oboru pro výjimečnou zábavu, hraní her, FaceTime hovory a mnoho dalšího,“ uvedl Apple. Ve zprávě dále stojí, že se aktualizované AirPody Pro 2. generace mohou pochlubit také odolností proti prachu se stupněm krytí IP54, a to jak pro sluchátka, tak i pro nabíjecí pouzdro. Prodej AirPods Pro 2. generace bude oficiálně spuštěn 22. září. Apple neprodává nabíjecí pouzdro USB-C samostatně a přestal prodávat AirPods Pro s pouzdrem Lightning.

Dnes nejčtenější

.