Zavřít reklamu

Mental Math Games: FastMath

Potřebujete si procvičit matematiku? FastMath se z vás pokusí udělat matematického génia. Tato aplikace představuje originální způsob, jak se naučit rychle zvládnout řešení matematických úloh v hlavě. Aplikace FastMath je ideální pro studenty, profesionály, zájemce o trénink mozku nebo jen pro zábavu, nabízí širokou škálu typů cvičení, typů čísel a úrovní obtížnosti pro zlepšení vašich matematických dovedností.

Aplikaci Mental Math Games stáhnete bezplatně zde.

Noir – Dark Mode for Safari

Jak název napovídá, Noir je rozšíření pro Safari, které webového prohlížeči na vašem iPhonu propůjčí tmavý režim, díky čemuž pro vás bude procházení webu ve večerních nebo nočních hodinách při zhasnutém světle mnohem příjemnější. Noir neshromažďuje žádná data o vašem pohybu na webu, nabízí možnost vytvoření vlastních motivů a přizpůsobení pro jednotlivé webové stránky.

Aplikaci Noir stáhnete za 99 korun zde.

Plant Daddy

Aplikace Plant Daddy vám pomůže pečovat o vaše rostliny. Jedná o skvěle zpracovanou moderní aplikaci, která umožňuje přidávat rostliny, zaznamenávat poznámky, jako jsou informace o péči, a plánovat upomínky na zalévání. Plant Daddy nevyžaduje založení účtu a záměrně neobsahuje funkce, jako je identifikace rostlin, návrhy péče, detekce světla atd. Tyto potřeby mohou splnit jiné aplikace a webové stránky. Je to vaše malé roztomilé místo, kam si můžete ukládat poznámky o vlastních rostlinách, nechat si připomínat, kdy je čas je zalít, a obdivovat svou krásnou sbírku.

Aplikaci Plant Daddy stáhnete bezplatně zde.

Quick Launch

Otevírejte webové stránky, spouštějte aplikace a zástupce přímo ze zamčené obrazovky. Aplikace Quick Launch vám umožní přidat neomezený počet widgetů, přičemž pro každou konfiguraci uzamčené obrazovky můžete přidat jiné widgety. K dispozici je mnoho variant ikon: buď ikona webové stránky, ikona existující aplikace, více než 3000 symbolů, nebo obrázek z vaší knihovny fotografií. Aplikace je zcela zdarma, bez reklam a nákupů v aplikaci.

Aplikaci Quick Launch stáhnete bezplatně zde.

TimeWave: Focus Timer

Aplikace TimeWave nabízí spoustu užitečných časovačů a minutek pro všechny možné příležitosti. Je jen na vás, jestli ji využijete při vaření, posílování, nebo třeba při práci či studiu s pomocí metody Pomodoro. Aplikace se vyznačuje elegantním, minimalistickým uživatelským rozhraním, a nabízí samozřejmě také podporu pro widgety na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci TimeWave: Focus Timer stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.