Zavřít reklamu

Macintosh 128K, ikonický jablečný počítač z 80. let minulého století, se nesmazatelně zapsal do historie. Dnešní Macy se vyznačují zcela odlišným designem, pokud byste ale zatoužili po zmíněném prvním Macintosh, máte šanci.

Miniaturní verze jablečného Macintoshe se nedávno objevila na Kickstarteru. Nese název RayCue 128K, a jedná se o chytré víceúčelové zařízení, které na vašem pracovním stole zajisté najde své uplatnění. RayCue 128K se totiž může pochlubit 14 porty, reproduktorem Bluetooth a skvělým displejem, připraveným zobrazit vaše oblíbené fotografie, čas, datum nebo jakýkoli obrázek, který si přejete. Ke svému fungování používá RayCue 128K technologii DisplayLink a nabízí podporu 3 externích displejů.

Součástí mini Macintoshe je i „klávesnice“, opatřená slotem na SD/TF kartu, HDMI portem a USB porty včetně USB-C portu. RayCue 128K je ideálním pomocníkem například pro ty, kteří často pracují na cestách, a hledají multifunkční hub pro svůj MacBook. Díky miniaturním rozměrům se RayCue 128K vejde do každého batohu i tašky, a může sloužit jako digitální fotorámeček, stylové hodiny, ale třeba také jako Bluetooth reproduktor.

RayCue 128K můžete na Kickstarteru podpořit zde.

Dnes nejčtenější

.