Zavřít reklamu

Podle posledních zpráv tchajwanské výzkumné společnosti TrendForce by na úterní akci společnosti Apple měla zazářit řada iPhone 15 především svou vylepšenou fotografickou výbavou všech očekávaných modelů. Ta se údajně stane klíčovým faktorem, který může přesvědčit váhající ke koupi.

Jak se již dříve proslýchalo, TrendForce uvedl, že jak standardní iPhone 15, tak iPhone 15 Plus budou vybaveny snímačem fotoaparátu dodávaným společností Sony, jež by měl, díky schopnosti zachytit více světla, poskytnout lepší výsledky za špatných světelných podmínek a zlepšit dynamický rozsah fotografií.

iPhone 15

 

TrendForce rovněž potvrdil informace, že iPhone 15 Pro Max bude vybaven periskopickým teleobjektivem, který rozšíří možnosti optického zoomu zařízení. Analytik společnosti Apple Ming-Chi Kuo již dříve uvedl, že objektiv nabídne až 5 nebo 6násobné optické přiblížení oproti trojnásobnému u současných modelů iPhone 14 Pro.

Na závěr výzkumná společnost zmínila, že všechny čtyři modely iPhone 15 budou vybaveny portem USB-C a z loňských modelů známým panelem Dynamic Island, jak se všeobecně proslýchá. Dynamic Island obklopuje přední fotoaparát i senzory Face ID a zobrazuje systémová upozornění a další informace.

Dostupné zprávy hovoří, že se u modelů Pro dočkáme i dalších významných změn, včetně lehčího titanového těla, přizpůsobitelného tlačítka Action, čipu A17 Bionic, podpory Wi-Fi 6E a dalších.

Dnes nejčtenější

.