Zavřít reklamu

Dvojice zajímavých videí ukazuje, jak malý podnik dokáže skvěle využít potenciál kamerového systému iPhonu 14 Pro k tomu, aby pomohl v procesu výroby protéz na míru pro zvířata v nouzi.

Společnost 3DPets je předmětem videa zmíněného YouTubera MKBHD a také nejnovější reklamy společnosti Apple na iPhone 14 Pro. V 3DPets vytvářejí pomocí 3D tisku protézy i přizpůsobené vozíky, jež pomáhají zvířatům postiženým ztrátou končetin být znovu mobilní.

Společnost dokáže vyrobit protézy na míru potřebám každého zvířete mimo jiné díky iPhonu, konkrétně ke skenování využívá LiDARu integrovaného do kamerového systému iPhonu 14 Pro a iPadu Pro. 3DPets slouží k přesnému zachycení rozměrů zvířat pomocí postupu, který je stejně jednoduchý jako pořízení videa. Marques Brownlee ve svém pohledu do zákulisí vysvětluje, jak 3DPets funguje.

3DPets se také objevuje v nové reklamě na iPhone 14 Pro, která byla včera zveřejněna. Nejnovější krátký film společnosti Apple s názvem The Invincibles, tedy Nepřemožitelní je velmi dojemným pohledem na to, jak iPhone umožňuje společnosti 3DPets měnit osudy domácích malíčků i jejich majitelů k lepšímu. Posuďte sami.

Více informací o společnosti 3DPets, které se nyní díky výsledkům její práce zaměřené na výrobu protéz pro domácí mazlíčky pomocí iPhonu dostává velké pozornosti můžete najít na jejich webových stránkách 3dpetsprosthetics.com.

Dnes nejčtenější

.