Zavřít reklamu

Nejspíš se shodneme, že je lepší mít na displeji vašeho iPhonu nějakou formu ochrany. Ačkoli různá krycí skla nemusí vždy vypadat zcela dobře (a třeba dle mnohých i kazí zážitek z krásného designu iPhonu), ceny za výměnu displeje jsou šílené. Pokud jej totiž rozbijete, může být finančně výhodnější rovnou koupit nový iPhone. Dá se tomu ale samozřejmě předejít právě krycími skly, které stojí pár stovek a můžou ve finále ušetřit i vyšší tisíce. Do rukou se mi dostalo krycí sklo značky Swissten, které nabízí dobrou ochranu vašeho displeje za přívětivou cenu. Pojďme si jej představit.

Obsah balení

Nejdříve ale mrkněme do krabičky. Toto konkrétní sklo, jak zjistíte právě z obalu, nese jednoduchý a výstižná název „Swissten 3D sklo pro iPhone“. Krabička dorazí v černé barvě a její design celkově lze hodnotit za jeden z těch povedenějších. Přirozeně nás ale spíše zajímá její obsah. Kromě skla zde naleznete samozřejmě také velmi potřebné věci jako mokrý hadřík, suchý hadřík a lapač prachu, což jsou pomůcky, které k perfektnímu nalepení skla zkrátka a dobře potřebujete.

Technické specifikace a použití

Nyní se pojďme podívat, co vlastně od skla od značky Swissten za tři stovky očekávat. Výrobce uvádí, že iPhone po nalepení tohoto skla čeká kvalitní ochrana 3D temperovaným sklem se zakřivenými hranami, které se chlubí vysokou flexibilitou a ohebností. I při nalepování se tedy můžete spolehnout, že sklo snese i méně šikovnější zacházení. Aby sklo dosáhlo takových vlastností, bylo vyrobeno speciálním výrobním postupem. Tato ochranná pomůcka vašeho iPhonu se chlubí pouze 0,3 mm tloušťkou a dokonalou přilnavostí. Též se můžete spolehnout, že displej nebudete muset každou chvíli čistit od šmouh, neboť o prevenci ulpívání otisků prstů se stará přítomná oleofobní vrstva. Na každý pád nejdůležitějšími parametry jsou vysoká úroveň tvrdosti ve třídě gH, výjimečná odolnost vůči poškrábání, 3D efekt, průhlednost 100 %, celá podlepená plocha a japonská kvalita výroby. V neposlední řadě sklo zvyšuje jas a ostrost barev.

Pokud se vám sklo povede nalepit kvalitně, můžete se těšit na opravdu pohodlnou ochranu příjemnou nejen na pohled. Jestliže vše provedete správně, sklo perfektně sedne na displej a netřeba se obávat, že by vám jej třeba odchlípl kryt. Máte-li volnější kapsy, je možné iPhone posléze nosit i s klíči. Obecně ale tento postup nelze doporučit.

Resumé

Závěrem se zeptejte sami sebe, zda potřebujete nové sklo na ochranu displeje vašeho iPhonu. Vzhledem k nízké pořizovací ceně o výši 299 korun se sklo rovněž hodí koupit do zásoby, neboť nikdy nevíte, co se může stát. A zrovna u iPhonů je vždy lepší mít náhradní sklo po ruce.

Krycí sklo Swissten zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.