Zavřít reklamu

Western Digital platí za výrobce populárních SSD disků. Společnost má ale nyní problémy, neboť se několikrát stalo, že jejich přenosné a velmi drahé SSD SanDisk Extreme přišly zničehonic o všechna data. Zahraniční web The Verge v souvislosti s touto kauzou poslal vedoucímu PR Western Digital e-mail s několika otázkami.

Ty se týkaly převážně toho, zda budou tyto disky neustále v prodeji, zda společnost pomůže s obnovou dat, o které zákazníci přišli a zda společnost hodlá varovat spotřebitele, že s jejími produkty mohou přijít o svá data. Šlo zkrátka o souhrn velmi nepříjemných otázek, na které jsme se ale zatím nedočkali odpovědi, respektive vedoucí PR se odepsat uráčil, nicméně nic konkrétního vlastně neřekl. Nebylo odpovězeno na žádné otázky, nepotvrdil ani problém a ani se nezdá, že by v budoucnu na některou z položených otázek chtělo PR společnosti jakkoli reagovat.

V reakci na nedávné zprávy o obavách týkajících se konkrétních přenosných SSD produktů Western Digital chceme ujistit naše vážené zákazníky, že přijímáme veškerá opatření nezbytná k vyřešení jakýchkoli problémů souvisejících s produkty. Chápeme význam našich produktů pro naše zákazníky a bereme tyto záležitosti velmi vážně. Provádíme komplexní kontrolu, abychom důkladně porozuměli a předcházeli problémům,“ stojí v odpovědi. Na Western Digital jsou v současné době v souvislosti s výše uvedeným podány tři žaloby.

Společnost navíc své disky prodává dál, a to i díky velkým slevám, falešným recenzím na Amazonu a problémům s vyhledáváním na Googlu, který při hledání těchto disků zprávy o problémech z nějakého důvodu upozaďuje.

Dnes nejčtenější

.